Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatično iskustvo

Zvijezda borilačkog sporta otkrila: Silovali su me u srednjoj školi

Paige Vanzant
Foto: Instagram
1/5
10.04.2018.
u 19:31

Prekrasna Paige nedavno je predstavila svoju knjigu 'Rise: Surviving the Fight of My Life', gdje je ispričala dramatična iskustva iz srednje škole

Paige VanZant je 24-godišnja nadolazeća zvijezda borilačkog sporta. Amerikanka se brzo uzdiže na ljestvici najboljih, ima mnogo navijača koje je očarala svojom ljepotom.

Prekrasna Paige nedavno je predstavila svoju knjigu 'Rise: Surviving the Fight of My Life', gdje je ispričala dramatična iskustva iz srednje škole.

- Napili su me. Pokušala sam se braniti, ali kao da sam bila zacementirana za tlo. Bila sam svjesna, ali tijelo mi je bilo mrtvo. Znala sam što se događa, ali nisam ništa mogla učiniti, nisam se mogla oduprijeti - ispričala je svoje iskustvo Paige VanZant.

U svojoj knjizi je ispričala kroz kakvu je traumu prolazila nakon tog događaja, koji joj je promijenio život. Svojom pričom želi pomoći djevojkama koje se to isto dogodilo.

- Upoznala sam djevojke koje su bile seksualno zlostavljane i koje su mi se javile preko društvenih mreža. Želim im pomoći da to prebrode, kao što sam to ja učinila - podvukla je Paige i dodala:

- Gotovo mi se čini kako je sve što sam prošla imalo nekog smisla, kao da se sve dogodilo s razlogom. Promijeni li ova knjiga nekome život, onda ono što sam prošla nije bilo beznačajno.

Nakon što je bila seksualno zlostavljana, lijepa Paige je trpjela i psihičke traume u školi i izvan nje. Počela je piti tablete...

- Pred kućom sam znala pronaći kondome koje je netko objesio na drvo. To zlostavljanje bilo mi je najgore što postoji i to je jedan od razloga zašto sam odlučila napisati knjigu - rekla je Paige VanZant koja u 11 borbi ima sedam pobjeda i četiri poraza.

Zadnje dvije borbe je izgubila, od Michelle Waterson i Jessice Rose Clark kada je slomila ruku.

- Oporavak ne ide po planu, ali ove ću se godine sigurno vratiti u ring - rekla je Paige, koja se nedavno zaručila s četiri godine starijim Austinom Vanderfordom, također MMA borcem.

Lijepa Paige oduvijek je voljela plesati, pa kada se selila s roditeljima tražila je novu plesnu školu. Slučajno je zavirila u dvoranu gdje su trenirali borci i to je odmah zavoljela.

Paige je nastupila i u popularnoj američkoj verziji 'Plesu sa zvijezdama', gdje je stigla do finala.

Paige Vanzant
1/8

Komentara 3

IL
ilijan
20:17 10.04.2018.

Ti si noge dizala i širila a oni turali i gurali

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:20 10.04.2018.

a jadna ti..pa kad se "odkamenis" odes u policiju

DU
Deleted user
21:51 10.04.2018.

Ko te ne bi ja bi njega !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije