Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIŽALJKA

CO Zagreb umjesto Lokea dovodi Musu

Frank Loke
Antonio Bronić
20.05.2010.
u 20:28

Norveški kružni napadač Frank Loke sve je dalje od ostanka u rukometnom klubu CO Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
lipa75
23:55 20.05.2010.

Lazarova svakako treba zadržati. Kopljar nikako ne može biti njegova zamjena. Bojim se da svakim danom ima sve više vrhunskih rukometnih klubova i da smo mi, kao i u nogometu, sve dalje od toga.

KB
kiki_b.b.b.
21:17 20.05.2010.

CO Zagreb je sve lošiji i lošiji dovode igrače koje ja prvi put čujem za ta imena..Hoču se riješiti Lazarova,a da tog igrača nema neznam ko bi nam od igrača zabijao golove..Kopljar koji istu poziciju igra kao Lazarov nema blage veze zabiti gol..Lazarova trebaju ostaviti u klubu jer takve dobre lijeve vanjske igrače je teško nači na tržištu..

NI
ninoem
21:32 20.05.2010.

Sve stoji, kiki, lazarov i škof su uz balića jedini vanserijski igrači, al moram te ispravit, Kiro je desni vanjski (ljevak)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije