Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESSE MARSCH

Činilo se da je sve gotovo, ali dogodio se preokret: Američki trener neće kod Oršića i Ćalete Cara

FILE PHOTO: Premier League - Nottingham Forest v Leeds United
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/3
15.02.2023.
u 17:24

Pregovori su propali jer Southampton nije zainteresiran za dugoročni ugovor s obzirom na trenutnu situaciju. Naime, na tablici engleskog prvenstva posljednji su s tek 15 bodova.

Engleski prvoligaš Southampton, u kojem igraju Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car, u nedjelju je objavio kako prekida suradnju s trenerom Nathanom Jonesom nakon što je Velšanin dobio samo jednu utakmicu Premier lige tijekom svog tromjesečnog mandata u ovom klubu. Podsjećamo, Jones je hrvatski dvojac preselio u rezervnu momčad pa nisu bili u konkurenciji za posljednja dva prvenstvena susreta.

Prvi kandidat koji se spominjao kao njegov nasljednjik bio je Amerikanac Jesse Marsch, koji je isto tako nedavno dobio otkaz u Leedsu. Izgledalo je kao da je sve pred realizacijom i da će Marsch biti čovjek koji će Saintse pokušati izvesti iz teške situacije - na prvenstvoj su ljestivici, naime, posljednji s 15 bodova. Everton i Bournemouth, koji su također 'u crvenom', imaju ih ukupno 18.

Međuitm, novinar britanskog Telegrapha Jeremy Wilson objavio je kako od toga neće biti ništa

- Pregovori između Southamptona i Jesseja Marscha su propali. Klub nije zainteresiran za dugoročni ugovor s obzirom na trenutnu situaciju. Ruben Selles preuzima utakmicu protiv ​​Chelseaja, a klub ga i dalje vidi kao održivu dugoročniju opciju, potencijalno s iskusnijim trenerom - napisao je na Twitteru. 

Marsch je u 20 utakmica Premier lige, u koliko je vodio Leeds, ostvario četiri pobjede i šest remija, uz deset poraza. 

Standings provided by Sofascore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije