Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Basketball Camp Croatia

Cibonin kapetan Rozić: Jedan ovakav kamp meni je promijenio sudbinu

Basketball Camp Croatia
27.06.2018.
u 23:38

Hrvatskoj trebaju ovakvi kampovi pa smo nakon HKS-ova, Cedevitina i onog umaškog i mi pokrenuli jedan, ističe direktor Pero Dujmović

U vrijeme sveopće nogometne euforije diljem Lijepe Naše, Zabokom pak odzvanja košarkaška lopta. A s njom će se sve do 9. srpnja igrati klinci od 11 do 18 godina, polaznici "Basketball Camp Croatia" iz šest zemalja pri čemu tri klinca iz Izraela dolaze sami.

Riječ je o međunarodnom kampu za mlađe kadete u organizaciji agencije "Pepi Sport" čiji direktor Pero Dujmović ističe:

- Hrvatskoj trebaju ovakvi kampovi pa smo nakon HKS-ova, Cedevitina i onog umaškog i mi pokrenuli jedan. Imamo 100 polaznika u prvoj, a bit će ih 120 u drugoj smjeni. Klinci su smješteni u Termama Tuhelj, a trenira se u novoj dvorani u Zaboku i sve to, uz all-inclusive, za 2600 kuna tjedno. Treba reći i to da su sva djeca osigurana kod Jadranskog osiguranja.

Basketball Camp Croatia
1/7

Onima čiji si roditelji takvo što nisu mogli priuštiti priskočio je direktor kampa osobno:

- Desetak je klinaca čiji roditelji nisu mogli platiti pa smo mi za njih platili. A trojica iz te skupine već su zapela za oko mlađekadetskom izborniku Krešimiru Žganecu.

Trenerski voditelj kampa bivši je strateg Cedevite Jakša Vulić i trenerski prvak Europe s hrvatskim juniorima, a učiteljski s djecom rade i Silvije Jenkač, Bariša Krasić, Pero Maleš, Samo Udrih, Arnel Dedić, a navratit će i Tomica Mijatović.

Najpoznatiji demonstrator, jednodnevni gost, bivši je NBA košarkašk Gordan Giriček.

- Klincima će tajne košarke pokazivati i dugogodišnji kapetan Cibone Marin Rozić, ambasador kampa, a u drugoj smjeni doći će nam još jedan bivši NBA igrač i to Damjan Rudež. Najaviti možemo i šefove pogona mlađih uzrasta od Reala i Barcelone, Alberta Angula i Perea Capdevile.

Od koje je važnosti ovakva vrsta kampa za te klince posvjedočio je upravo Rozić:

- Jedan sličan kamp meni je promijenio sudbinu i mene su tada prepoznali ljudi iz Zrinjevca. Takav događaj može preokrenuti stvari u sportskom životu. Djeca koja su u kampu imat će što naučiti.

A moći će se i dobro zabaviti:

- Osim što dvoranu u Zaboku imamo na raspolaganju praktički 24 sata, djeca su smještena u hotelu s aqua parkom pa se polaznici mogu i dobro zabaviti.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije