Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEIZVJESNA BUDUĆNOST

Cibona ostala bez trenera: Okorn ekspresno pronašao novi klub

Druga utakmica doigravanja prvenstva Hrvatske za košarkaše, KK Cibona - KK Zadar
Marko Lukunic/PIXSELL
24.06.2022.
u 17:22

U Cibonu je stigao početkom godine te je zaslužan za uistinu velik uspjeh zagrebačkog kluba, posrnulog u financijskom i strukturalnom smislu.

Gašper Okorn vodio je Cibonu do dvostruke krune u domaćim natjecanjima, ali rastao se s vukovima i brzo pronašao novi klub - slovensku Krku.

U Cibonu je stigao početkom godine te je zaslužan za uistinu velik uspjeh zagrebačkog kluba, posrnulog u financijskom i strukturalnom smislu.

Nažalost, neizvjesnost oko budućnosti kluba natjerala ga je da potraži novi, što je veliki gubitak za Cibonu, ali i realnost u ovom trenutku.

S obzirom na iskustvo i uspjehe koje ima iza sebe, novi angažman nije dugo tražio. Krka ćesljedeće sezone igrati slovensko prvenstvo i ABA 2 ligu. Naravno, cilj je biti što bolje plasiran u prvenstvu, ali i izboriti viši rang regionalne lige.

>>> Cibona osvojila 20. titulu prvaka Hrvatske

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije