Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pobjede

Čestitke sa svih strana: GNK Dinamo čestitao Futsal Dinamu na izvrsnom uspjehu

Zagreb: Futsal Dinamo na krilima Boysa izborio povijesni plasman u Ligu prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
13.05.2023.
u 11:30

futsal Dinamo osnovan je prije 13 godina od strane Bad Blue Boysa koji nisu podržavali vodstvo braće Mamić u Dinamu, a plasman u finale hrvatskog prvenstva i Ligu prvaka najveći im je uspjeh od osnutka kluba

Nakon plasmana Futsal Dinama u finale hrvatskog prvenstva i Ligu prvaka čestitao im je i GNK Dinamo. Futsal Dinamo je u dvije utakmice bio bolji od aktualnih prvaka, Novog Vremena iz Makarske. U prvoj utakmici prvake su pobijedili s 2:1, a nakon nevjerojatnog preokreta u sinoćnjem su ogledu došli do rezultata 3:2.

Futsal Dinamo osnovan je prije 13 godina od strane Bad Blue Boysa koji nisu podržavali vodstvo braće Mamić u Dinamu. Upravo su Bad Blue Boysi nevjerojatnim navijanjem za svoju ekipu podizali atmosferu i bodrili tim do najvećeg uspjeha od njegova osnutka.

Putem društvenih mreža čestitao im je i GNK Dinamo napisavši: "Čestitamo Futsal Dinamu na izborenom finalu i plasmanu u Ligu prvaka."

VIDEO: Nezaboravna atmosfera na polufinalnoj utakmici Futsal Dinamo - Novo Vrijeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije