Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD KLJUČNIH IGRAĆA

Červar upitan o ozbiljnosti Karačićeve ozljede, otkrio kada će reći nešto više

Hrvatska - Španjolska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/11
22.01.2020.
u 18:10

Sigurno postoji žal, ali najbitnije da nismo izgubili. Bitno je da u ostale dvije utakmice damo sve od sebe. Jako dobro smo odigrali do sada, moramo vidjeti što je s Karačićem i naravno da u ovom trenutku, dok ni Cindrić ne može igrati, ne bi bilo dobro da se i Karačić nađe van terena, ali to je sport - poručio je Šego

Hrvatska rukometna reprezentacija zaključila je drugi krug europskog prvenstva neodlučenim ishodom protiv Španjolske u Beču 22:22 i na koncu je zbog slabije razlike pogodaka osvojila drugo mjesto, međutim i prije ove utakmice je osigurala polufinale.

- Moram reći da mi je žao za Karačića, gubili smo, ali ohrabruje što su preokret radili igrači iz drugog plana. Bila je to utakmica koja je pokazala da je ovo dobar putokaz za dalje - rekao je Lino Červar za RTL nakon utakmice te dodao. 

- Igrali smo i bez Cindrića i bez Karačića, ne mogu sada ništa komentirati, moram dobiti dijagnozu pa onda mogu reći nešto više. Cindrić je sam rekao da ne može igrati, nisam ga ja štedio. Naravno da nakon što je to rekao da ga nisam ni stavljao. U polufinalu može svatko dobiti svakoga, ali moramo vidjeti s kime igramo pa ćemo više znati - smireno je rekao Červar. 

Hrvatska - Španjolska
1/17

Svoje viđenje utakmice dao je i vratar Marin Šego

- Sigurno postoji žal, ali najbitnije da nismo izgubili. Bitno je da u ostale dvije utakmice damo sve od sebe. Jako dobro smo odigrali do sada, moramo vidjeti što je s Karačićem i naravno da u ovom trenutku, dok ni Cindrić ne može igrati, ne bi bilo dobro da se i Karačić nađe van terena, ali to je sport - poručio je Šego. 

>>>> Pogledajte kako hrvatski navijači navijaju u Beču

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije