Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Červar: Ovo za mene nije šok, je li opet u pitanju onaj hrvatski štos da nas lupate?

Osijek: Kvalifikacijska utakmica za EHF kup, Hrvatska - Mađarska
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
15.01.2021.
u 19:55

- Bila je to gotovo izgubljena utakmica. Morao sam izmiješati ekipu, tražio sam koji igrači mogu odgovoriti. I moram pohvaliti igrače, nisu klonuli - kazao je izbornik

Tek što je završila utakmica protiv Japana, u kojoj je Hrvatska na jedvite jade izborila remi, ispred kamera RTL-a je izašao izbornik Lino Červar. Pitanje kolegice Ines Gode nije dobro prihvatio, dapače, naljutio se na konstataciju da je u pitanju šokantan rezultat.

- Kažem da ovo nije šok. Šok je bio kada smo unaprijed govorilo da smo pobjednici. Upozoravao sam, rekao sam da su oni za mene dobra reprezentacija. Ili je to onaj hrvatski štos, dajmo im visoke ciljeve, pa lupajmo po treneru i igračima? - prilično ogorčeno je uzvratio Červar i nastavio:

Nismo dobro ušli u susret, lako su dolazili do prostora. Bila je to gotovo izgubljena utakmica. Morao sam izmiješati ekipu, tražio sam koji igrači mogu odgovoriti. I moram pohvaliti igrače, nisu klonuli. Izvukli smo sve na karakter. Ne bi bilo čudno ni sa smo uspjeli pobijediti.

Iz ovoga moramo izvući poruku i to ćemo učiniti budemo li mudri. Protivnike  se ne smije podcjenjivati.  Naravno da nisam zadovoljan, izvukli smo se, i ovo je opomena. Ako ćemo to tako shvatiti, onda ćemo profitirali.

Nije Hrvatska Francuska da imamo sto šutera. Ne možemo mi sad tražiti Martinovića koji nije standardan ni u svojem timu da uzima šuteve - rekao je Červar.

>>> Pogledajte gostovanje Vlade Šole uoči početka SP-a

 


 

Komentara 63

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
20:13 15.01.2021.

Svaka riječ koju je Lino izgovorio stoji kao stijena istine! Sto posto! Od svega što nije visoka i uvjerljiva pobjeda se namjerno stvara "propast hrvatske nacije" upravo od onih koji trideset godina sustavno baš na tome rade.

GE
geler203
20:28 15.01.2021.

Morao si promijeniti 5-1 obranu ali si uporan bio do kraja. Ovo ide tebi na dušu i tvojim stranačkim partnerima koji te drže.

Avatar rubinet
rubinet
20:28 15.01.2021.

Gospon Červar , VI niste dobro pripremili momčad za susret protiv Japana . Vi niste skautirali protivnike . Vi ste olako shvatili tu utakmicu, a ne igrači. Vi niste poduzeli ništa nakon 10 minuta kad je krenulo loše.. Vi niste imali plan B ? Vi ste skandalozno lošim vođenjem ozbiljno uzdrmali reputaciju hrvatske nacionalne vrste i svoju vlastitu. Gospon Červar , Vi ste puno dali hrvatskom rukometu ,ali trebali ste se odavno povući i dati prigodu nekom mlađem , kao što je i vama dana . Imali ste tada 53 godine. Gospon Červar ,dosta je .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije