Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Červar nije drugi put mogao iznenaditi PSG

Lino Červar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
28.09.2014.
u 23:45

Španjolska La Rioja je svladala Meškov (Pešić, Vukić 4) našeg trenera Željka Babića sa 39:31.

U drugoj utakmici Zagrebove skupine Metalurg (Cindrić 2, Borozan), našeg trenera Line Červara, pobijeđen je u Skoplju od PSG-a (Kopljar 3, Vori 1, Gojun) sa 22:27.

Prošle godine Metalurg je svladao momčad koja ove godine ima budžet 15 milijuna eura, ali ove godine nije išlo. Naučili su Francuzi dobro lekciju lani pa se nisu dali iznenaditi.

Španjolska La Rioja je svladala Meškov (Pešić, Vukić 4) našeg trenera Željka Babića sa 39:31.

Ostali rezultati Lige prvaka: Dunkerque - Aalborg 21:26, Kolding - Flensburg 35:21, Alingsas - Barcelona 28:38, Pick Szeged (Blažević 1) - Motor Zaporožje 27:26.

>>PPD Zagreb u Areni šokirao trostrukog europskog prvaka Kiel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije