Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo RH

Cedevita pobijedila Cibonu i obranila naslov prvaka

Cedevita hrvatski prvak
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
03.06.2018.
u 22:09

Cedevitu je predvodio Džanan Musa s 21 košem, Damir Markota ubacio je 11, a Andrija Stipanović i Roko-Leni Ukić po 10 poena

Košarkaši Cedevite obranili su naslova prvaka Hrvatske nakon što su u nedjelju u četvrtoj utakmici finala doigravanja u gostima kod Cibone slavili sa 77-68 (43-40), te su tako finalnu seriju okončali s 3-1 u pobjedama.

Nakon dobrog početka Cibone, košarkaši Cedevite su prešli u vodstvo krajem prve četvrtine i nakon toga su stalno bili u prednosti. U zadnju dionicu Cedevita je ušla s 11 koševa viška (64-53) i uspješno je kontrolirala utakmicu do samog kraja.

Cedevita hrvatski prvak
1/10

Cedevitu je predvodio Džanan Musa s 21 košem, Damir Markota ubacio je 11, a Andrija Stipanović i Roko-Leni Ukić po 10 poena. Kod Cibone Luka Žorić zabio je 20 poena, Ivan Novačić i Marko Tomas po 13, a Branislav Ratkovica 11.

Petu sezonu zaredom u finalu doigravanja sastali su se Cedevita i Cibona, i peti puta je naslov osvojila Cedevita.

Komentara 2

Avatar arba_arba
arba_arba
22:26 04.06.2018.

Bravo Cedevita, bravo sponzori, Instantsok pomeja ligu, nema vise Jugoplastike, nema Sibenke. Zadar i Cibona su valjda jos tu da bi neko moga "utrnit svicu"

Avatar links
links
06:11 04.06.2018.

Istinski spektakl!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije