Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale Istoka u NBA ligi

Cavsi devetom pobjedom u nizu u doigravanju poveli protiv Toronta

Cleveland - Toronto
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
18.05.2016.
u 08:27

Cleveland je lako došao do prve od četiri potrebne pobjede protiv Toronta, koji je tek prije dva dana u sedmoj utakmici izbacio Miami

U finalu Istočne konferecije u NBA doigravanju košarkaši Cleveland Cavaliersa na svom su terenu pobijedili Toronto Reptorse sa 115:84 i poveli u seriji sa 1-0. 

Cleveland je lako došao do prve od četiri potrebne pobjede protiv Toronta, koji je tek prije dva dana u sedmoj utakmici izbacio Miami i po prvi puta u povijesti ušao u konferencijsko finale.

Kyrie Irving (27 koševa) i LeBron James (24) bili su najučinkovitiji kod Cavsa koji su u svojoj Quicken Loans Areni slavili najuvjerljiviju pobjedu u doigravanju, a postali su i prva momčad nakon San Antonia (2012.) koja je u doigravanju slavila u devet utakmica u nizu, jer su ranije izbacili Detroit i Atlantu sa po 4-0 u seriji. 

Kod Kanađana je prvi strijelac bio DeMar DeRozan s 18 koševa, ali samo šest nakon prve četvrtine, dok je najveća zvijezda Raptorsa Kyle Lowry imao šut četiri od 14.

Drugi dvoboj igra se za dva dana također u najvećem gradu države Ohio.

>>Oklahoma City vodi, Westbrook i Durant slomili Warriorse

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije