Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR REALA

Casillas: Messi je najbolji, ali nagradu želim Xaviju ili Iniesti

\'Real Madrid\'s goalkeeper and captain Iker Casillas looks on during a press conference before a training session at Real Madrid\'s sport city on October 18, 2010  in Madrid on the eve their Champion
Reuters
12.12.2010.
u 11:27

– Razočaran sam što nisam dospio među finaliste jer je iza mene najbolja sezona u karijeri.

Vratar Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije Iker Casillas komentirao je tko bi, prema njegovu mišljenju, od trojice igrača u uskom krugu kandidata za Fifinu Zlatnu loptu, trebao ponijeti prestižnu nagradu. Podsjećamo, među posljednja tri ostala su trojica Barceloninih igrača – Xavi Hernandez, Andres Iniesta i Lionel Messi.

– Svi su oni sjajni igrači i, ako ću biti iskren, a nadam se da se Messi neće ljutiti, izabrao bih Xavija i Iniestu. Lionel je najbolji na svijetu, ali radije bih da oni dobiju nagradu jer su moji suigrači i prijatelji iz reprezentacije – komentirao je Casillas za Marcu.

I sam Realov vratar bio je među nominiranima za osvajanje prestižne nagrade za najboljeg nogometaša svijeta, ali nije dospio u najuži krug kandidata.

– Razočaran sam što nisam dospio među finaliste jer je iza mene najbolja sezona u karijeri.

Kad je riječ o nedavnom sramotnom porazu od Barcelone (5:0) u španjolskom prvenstvu, Casillas se nije htio previše osvrtati.

– Bio je to samo još jedan od poraza koji su neizbježni u svakoj sezoni.

Komentara 2

ZM
zmaj5
15:09 13.12.2010.

Makar navijam za Barcu svaka ti čast.Pravi si sportaš i sigurno najbolji golman na svijetu

Avatar poljicanin
poljicanin
12:47 02.01.2011.

Njegova izjava je samo dokaz da su ovi izbori bezmisleni dok god Messi igra nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije