Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukovo slavlje

Carillo pobjedu posvetio Splitu, majkama i Kosu. Zekić: Sram me, raspali smo se!

Hajdukov trener Carrillo
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/5
06.05.2017.
u 21:43

- Ovu pobjedu poklanjam Splićanima za Svetog Duju, svojoj majci, majci svoje žene i majkama svih mojih igrača. No, posebno predsjedniku jer mu je rođendan - kaže Carrillo.

S velikim će guštom dečki iz Hajduka sutra ispijati kavicu na rivi na dan Svetog Duje. U bitci za treće mjesto razbili su, pregazili Osijek sa 5:1. Bio je to jedan od boljih ulazaka Splićana u neku utakmicu ove sezone. Čak i zadnjih nekoliko godina. Napokon logično i inteligentno funkcioniranje čitave momčadi u oba smjera. Posebno prema naprijed s dosta ulazaka igrača iz drugog plana. Nešto što se rijetko moglo vidjeti u Hajdukovoj igri zadnjih godina. A sve je naplaćeno u drugom  poluvremenu utakmice. I to na kakav način! 

Gosti se samo branili

Možda taj Joan Carrillo ipak uspije momčadi Hajduka instalirati nekakav pojednostavljeni španjolski nogometni softver. Naravno, ako ostane trener i dalje.

- Ja sam u drugom planu. Moramo osvojiti treće mjesto - kazao je Carrillo. 

Osijek nije nikako uspijevao uspostaviti svoju igru i organizirano prijeći na protivničku polovicu. Uglavnom su se branili. A nerijetko je zadnjim blokom spašavao Mateo Barać. Osijekov stoper još jednom je potvrdio zašto se za njega u ovom trenutku zanima nekolicina ozbiljnih klubova iz jakih europskih liga. 

No, grč Osječana je predugo trajao, priliku nisu dočekali

- Otkrile su se sve naše slabosti. Sramota me, bili smo kao raspadnuta vojska. Izgubiš 5:1, a najbolji igrači su vratar i Škorić, onda vam je sve jasno. Psihički smo pukli. Za nas je bitno da ljudi u klubu sjednu i vide kako dalje. Ovo mi je najteži poraz - kazao je razočarani trener gostiju Zoran Zekić.

A na travnjak je na poluvremenu Carrillo poslao Tomu Bašića. Potez kola, može se reći, jer je dečko pokrenuo uragan bijelih koji je u samo devet minuta pomeo Osijek! 

- Ovu pobjedu poklanjam Splićanima za Svetog Duju, poklanjam je svim majkama. Svojoj majci, majci svoje žene i majkama svih mojih igrača. No, posebno predsjedniku jer mu je rođendan. On se posebno bori za klub - kaže Carrillo. 

Bašić je najprije u 56. sjajno reagirao nakon jedne kontre i s dvadesetak metara lijevom nogom pogodio Maleničin desni kut. Lijepo, igrački...  

Taj dečko je u sjajnoj formi. U 62. je minuti najprije na tridesetak metara napravio višak igrača driblingom i požrtvovno u klizećem startu proigrao Futacsa. Mađar je sjajno desnom nogom pogodio suprotne rašlje za 2:0. 

Strijelac i Erceg

Bio mu je to 12. pogodak ove sezone. 

Čudesnih devet minuta Bašić je začinio novim pogotkom. 

Najbolje se snašao u šesnaestercu i desnom nogom poentirao u 65. minuti. 

Erceg u 70. i Said u 88. su samo dovršili priču. Gabrijel Boban je pogotkom u nadoknadi tek neznatno popravio dojam Osječana. 

Komentara 8

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
11:24 07.05.2017.

hajduk? nogomet?

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
09:34 07.05.2017.

ovaj covjek je preporodio Hajduk. to se mora priznati.

MA
Makinja
10:48 07.05.2017.

svaka cast decki. vrhunski odigrano, hajducki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije