Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE NAJBOLJI

'Čak i da to osvojim, Miočić je najveći! Volio bih se boriti s njim'

Stipe Miočić
Foto: Fightsite
1/6
17.02.2018.
u 19:45

Bilo bi odlično se riješiti individualnih promocija koje borcima zabranjuju da se međusobno natječu. To je smiješno - ističe Mitrione

- Miočić je najbolji na svijetu, to nitko ne može negirati - odgovorio je Matt Mitrione nakon što je pobijedio Roya Nelsona na pitanje može li biti najbolji teškaš na svijetu.

Mitrione se nada da bi se jednom mogao i boriti sa Stipom.

- Bilo bi sjajno imati priliku boriti se s njime. Kada bi se u MMA uveo Alijev akt, bio bi to super, onda bih mogao saznati koliko sam dobar.

U polufinalu Bellatora 194 Mitrione će se boriti protiv pobjednika dvoboja Ryana Badera i Muhammeda Lawala.

- Neovisno tko će osvojiti turnir, bilo bi odlično se riješiti individualnih promocija koje borcima zabranjuju da se međusobno natječu. To je smiješno. Ako se može to dogoditi u ostalim sportovima, zašto ne bi moglo i ovdje? Nema smisla.

Komentara 2

DU
Deleted user
20:06 17.02.2018.

And still

LU
lun47
13:54 18.02.2018.

And still the best! One and only Stipe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije