Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne bi imao ništa protiv

Miočić dobio još jednog izazivača: svjetski boksački prvak prozvao Stipu

Stipe Miočić i Deontay Wilder
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
12.02.2018.
u 18:48

Stipe Miočić je nekoliko puta javno priznao kako bi boksao protiv Anthonyja Joshue

Svjetskog boksačkog prvaka u super teškoj kategoriji Deontaya Wildera 3. ožujka u New Yorku očekuje nova obrana njegovog WBC pojasa. Protivnik će mu biti Kubanac Luis Ortiz, a obrani li naslov, bit će to čak osmi put od kada je titulu osvojio protiv Bermanea Stivernea 2015. godine.

Američki neporaženi nokauter je proteklog vikenda odradio otvoreni trening za javnost povodom promotivne turneje ususret velikog meča u Barclays Centru, piše Fightsite.

Stipe Miočić i Deontay Wilder
1/6

Osim o pitanjima o svom velikom rivalu Antonyju Joshui, Wilder je morao odgovoriti i na upit novinara o eventualnom meču protiv UFC prvaka Stipe Miočića.

Upitan bi li se borio sa Stipom, Wilder je odgovorio pozitivno!

- Naravno, ovo je kontaktni sport. Zašto ne? Vjerujem u ono što kažem i vjerujem u ono što činim. U borilačkom sportu je ultimativno oružje vaš mozak, mentalni dio igre je glavni. Ako u nešto vjeruješ, to ćeš i ostvariti. Ne moraš se brinuti što će drugi ljudi reći o tebi. Ja se ne brinem što drugi govore ili što misle o meni. Jer će uvijek biti mnogo mrzitelja, čak i u ovoj dvorani ovdje - jasan je Wilder.

Ovo nije prvi put da svjetski boksački prvak koketira s “crossover” mečevima. Tijekom pregovora s Joshuinim timom prije nekoliko mjeseci, nezadovoljan iznosom ponuđenog honorara, Amerikanac je ustvrdio da bi se mogao okušati u slobodnoj borbi ne pronađe li dovoljno motivacije za nastavak karijere u boksu.

Podsjećamo kako je i Miočić nekoliko puta priznao kako bi volio boksati protiv Anthonyja Joshue.

Pretpostavljamo kako ne bi imao ništa protiv niti dvoboja s Deontayem Wilderom.

Komentara 12

Avatar heyhay
heyhay
19:58 12.02.2018.

boksači nemaju šta tražiti protiv slobodne borbe , boksači imaju tanke noge i neznaju se boriti na podu, dovoljno je par udaraca po nogama da im puknu noge

SJ
Sve je uzalud
19:26 12.02.2018.

.....dalje u borbama Stipe ulazi u oktogon sa dvojicom.....u svibnju je Werdum i Santos....

ST
Startrack
19:28 12.02.2018.

Stipe bi u takvom mecu zaradio vise nego u svim UFC mecevima skupa. Zasto ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije