Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BILO LAGANO

Procurio video krvavog Miočićevog puta do ispisivanja povijesti

Stipe Miočić
Foto: Fightsite
1/7
14.02.2018.
u 18:21

Sljedeću borbu Miočić će imati 7. srpnja kada ga u Las Vegasu čeka Daniel Cormier

Stipe Miočić danas je apsolutna legenda UFC-a, no put do vrha nije bio lagan.

Miočić ima 18 pobjeda, uz dva poraza. Od 18 pobjeda do 14 je došao nokautom, a ovih dana na YouTubeu je objavljen video svih Stipinih nokauta u UFC-u i krvavi put prema vrhu.

Naslov prvaka uzeo je na UFC 198 kada je dobio Fabricija Werduma, da bi nakon toga još tri put obranio pojas. Padali su Alistair Overeem, Junior Dos Santos i Francis Ngannou. Upravo je rušenjem Ngannoua postao prvi čovjek u teškoj kategoriji UFC-a koji je triput obranio naslov.

Sljedeću borbu Miočić će imati 7. srpnja kada ga u Las Vegasu čeka Daniel Cormier.

Komentara 1

DO
domxerex
21:34 14.02.2018.

Bome krvava titula, njegovom ali i krvlju drugih plaćena titula. Nikako nije lako. Probajte stati nekome neka vam lupi 10 šamara pa ćete vidjeti da je gadno. Ne mogu zamisliti kako je tek kada te lupaju nabrijani tipovi punom snagom, niti imam želju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije