Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno izgubljen

Čačić u suzama: Izbornik Hrvatske pred otkazom, a napravio je i gaf!

Ante Čačić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/10
06.10.2017.
u 23:33

Ne treba biti veliki prorok da bi ustvrdio kako Anti Čačiću opasno 'visi' izborničko mjesto. Otkaz bi mogao dobiti čak i prije Ukrajine.

Hrvatska nogometna reprezentacija kompromitirala je svoje šanse za odlazak na SP u Rusiji. Vatreni su večeras na Rujevici odigrali 1:1 s Finskom i prvo mjesto u skupini prepustili Islanđanima koji sad samo moraju kod kuće pobijediti Kosovo i osigurati vizu za Rusiju.

Našima, pak, preostaje borba s Ukrajincima za drugo mjesto u skupini, što donosi dokvalifikacije, a eventualni poraz izbacio bi nas s Mundijala.

Naša reprezentacija u posljednje vrijeme izgleda jako loše, izgubili smo na Islandu, onda jedva pobijedili Kosovo, zatim izgubili od Turske, da bismo večeras doma kiksali i protiv Finske.

Ante Čačić
1/13

Ne treba biti veliki prorok da bi ustvrdio kako Anti Čačiću opasno 'visi' izborničko mjesto. Otkaz bi mogao dobiti čak i prije Ukrajine.

Svjestan je toga i sam izbornik koji je nakon susreta protiv Finske suznih očiju izašao pred kamere, a cijela situacija toliko ga je šokirala da je napravio gaf u komentaru susreta.

- Teško je ne reći da su Islanđani na kraju sretno došli do pogotka, rekao je Čačić, iako je Hrvatska igrala protiv Finske. Zlobnici bi rekli da je bio potpuno pogubljen...

Komentara 95

IL
ilijan
23:52 06.10.2017.

Nakon Portugala je trebao biti smjenjen!

IK
Ikonoklast
23:39 06.10.2017.

Sve znamo. Krivi su mediji, ostoja, zoka i jovo. Neprijatelji hrvatske.

DU
Deleted user
23:46 06.10.2017.

Za sve su krivi crtači svastike, orjunaši, srbo i jugofili kao i raznorazni neprijatelji Hrvatske i svega hrvatskog! Garant! Kriv je i taj prokleti antifašistički zapad koji je našeg australopiteka osudio zbog vikanja starog hrvatskog pozdrava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije