Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Čačić prokomentirao debakl Hrvatske i progovorio o svojoj budućnosti!

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
06.10.2017.
u 23:00

- Dajte malo pogledajte koliko nam igrača nedostaje. I usprkos tome mi smo danas napravili puno dobrih stvari. Ali, nemamo realizaciju i to je ono što nam je nedostajalo ove kvalifikacije - rekao je Čačić

Hrvatska je na Rujevici odigrala samo 1:1 s Finskom pa joj je plasman na Svjetsko prvenstvo pod velikim upitnikom. Utakmicu je prokomentirao izbornik Ante Čačić.

- Izgubili smo dva velika boda i kompromitirali izglede za plasman na Svjetsko prvenstvo. Stvarali smo prilike i poluprilike. Imali smo velikih problema s momčadi, a i tijekom utakmice smo ostali bez Brozovića i Mandžukića. Ne mogu se oteti dojmu da nas u ovim kvalifikacijama ne ide. Primili smo gol iz naše lopte, zabili se i bili previše nervozni. U završnici smo morali biti mirniji - rekao je Čačić za HTV.

1/13

Hrvatska je odigrala vrlo loše.

- Gol je pao iz dubinske lopte, tu smo trebali biti mirniji i čuvati loptu.  Moramo se suočiti s onim što nas čeka. Sami smo se doveli u ovu situaciju i moramo napraviti sve da se iz nje izvučemo. Moramo napraviti sve da u toj utakmici budemo dovoljno dobri - rekao je Čačić pa se osvrnuo na izostanke u momčadi.

- Dajte malo pogledajte koliko nam igrača nedostaje. I usprkos tome mi smo danas napravili puno dobrih stvari. Ali, nemamo realizaciju i to je ono što nam je nedostajalo ove kvalifikacije - rekao je Čačić i dodao:

- Ne postoji ni jedan igrač koji nije htio dati svoj doprinos. Najviše poteškoća imamo u završnici i da smo malo precizniji utakmice bi drugačije završavale.

Hoće li Čačić ostati na čelu reprezentacije?

- Naravno da je izbornik uvijek u žiži zanimanja, posebno kad rezultat nije adekvatan

Vjeruje li da može odvesti Hrvatsku do pobjede protiv Ukrajine.

- Ne znam kako drugačije mogu razmišljati nego pozitivno - zaključio je Čačić.

Komentara 41

JA
jadnitiste
23:28 06.10.2017.

Daj ljjudi nemojte vise zajebavat.Pa coviku triba podici spomenik.On je uspio napravit ono sto bi tesko nekome poslo za rukom.Uspio je od jednog ferarija napravit ficu.Kome bi to jos moglo poci za rukom.Istina tesko da bi to uspio da nije imao pomoc velikana poput Sukera i strucnjaka u sranju poput mamica i Co,ali ipak je on taj koji je sve to poslozio u znoju lica svoga.Velika je to zasluga.Mozete pretpostavit koji je napor ono malo mozdani vijuga u glavi dovest do usijanja i takvo nesto uspit.Triba coviku stisnut ruku i neka die u zasluzenu mirovinu i on i njegovi pomagaci.Triba pomoc coviku da to i napravi.

IV
IvanMNECRO
23:14 06.10.2017.

Pa jeli te sramota reci ovo, nedostaje nam neoklicina igraca!!?? Pa sa U17 reprezentacijom si favorit protiv ovih Finaca! Sramoto jedna, bruka... Pozdrav za sve Hrvate i dobre ljude!

MR
MrkiMedo
23:27 06.10.2017.

Ostavka!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije