Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEG PLAVIH

VIDEO Čačić: Nisam zadovoljan, ušli smo u letargiju, a Hajduk je bio brži i agresivniji

Split: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice  Hajduk - Dinamo
Milan Sabic/PIXSELL
21.10.2022.
u 20:15

- Možda je ovaj ritam plod ovakve utakmice. Dogodi se i takav dan kao danas, dobro je da nismo kažnjeni. Moramo se već okrenuti idućim susretima, čekaju nas susreti s Milanom, pa Osijekom pa s Chelseajem, neće biti lako - rekao je strateg Dinama

Hajduk i Dinamo su na Poljudu u otvaranju 14. kola HNL-a vječni hrvatski derbi odigrali bez pobjednika, rezultatom 1:1. Hajduk je poveo u prvom poluvremenu preko Marka Livaje, a konačan rezultat postavio je Bruno Petković s 11 metara. 

Nakon utakmice susret je prokomentirao strateg Dinama Ante Čačić.

- Gledajte, na kraju bodom moram biti zadovoljan jer je distanca ostala ista. Međutim, nisam zadovoljan prezentacijom svoje momčadi, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo se malo probudili i došli do vrijednog boda. Imali smo prilika da s boljim pasom dođemo i do sva tri boda, ali to ne bi ni zaslužili. Ovo je zaslužen rezultat - komentirao je trener Dinama, te objasnio zašto je Dinamo slabo ušao u susret:

- Ulazak u utakmicu nije bio dobar. Čim krenete sa sporijom primopredajom lopte, uđete u neku letargiju i protivnik je bio brži i agresivniji.

Dinamo ni nakon derbija ne staje s jakim utakmicama, slijede dva velika dvoboja u Ligi prvaka između kojih je susret s Osijekom. Gust je raspored Dinama.

- Možda je ovaj ritam plod ovakve utakmice. Dogodi se i takav dan kao danas, dobro je da nismo kažnjeni. Moramo se već okrenuti idućim susretima, čekaju nas susreti s Milanom, pa Osijekom pa s Chelseajem, neće biti lako - rekao je strateg Dinama.

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
21:24 21.10.2022.

Protiv lopova iz sudačke organizacije ni Real ne bi dobio Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije