Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA FIFA 23

Čačić dobio lik u novoj video igri ali ne liči na sebe. Što vi mislite? Glasujte u anketi!

U 10. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
28.09.2022.
u 10:56

Osim reprezentacije u igri su i najbolji hrvatski klubovi Dinamo i Hajduk, a pažnju domaće javnosti zainteresirao je specifičan izgled Dinamovog trenera Ante Čačića. Karoglana i Čačića igrači će moći koristiti u 'Career modeu' kao stvarne trenere svoji ekipa.

Ljubitelji nogometnih video igara konačno su došli na svoje. Izašlo je novo izdanje megapopularne igre FIFA 23.

Posebno je zanimljivo što se konačno vraća hrvatska reprezentacija, Electronic Arts i HNS postigli su, naime, dogovor temeljem kojeg će se nakon punih 10 godina hrvatska reprezentacija naći u video igri  FIFA 23, najpopularnijoj nogometnoj simulaciji svih vremena.

Osim reprezentacije u igri su i najbolji hrvatski klubovi Dinamo i Hajduk, a pažnju domaće javnosti zainteresirao je specifičan izgled Dinamovog trenera Ante Čačića. Karoglana i Čačića igrači će moći koristiti u 'Career modeu' kao stvarne trenere svoji ekipa.

Foto: HCL.hr

Dok Karoglan nije dobio ni sliku, Čačiću je FIFA dodijelila modeliranu figuru koja u najmanju ruku ne liči na njega. Doduše, mora se priznati da je dobio barem brkove, iako su oni daleko od onog prepoznatljivog brka. Izgubio je naočale, a brada i kosa su mu naglo dodatno posijedile, što je čudno jer izgleda barem 15 godina mlađe.

Uvjerite se sami.

Foto: EA SPORTS

>> Pogledajte i video: Mario Cvitanović komentirao Dinamovu skupinu Lige prvaka

Komentara 3

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
11:10 28.09.2022.

nešto između otpornika i kondezatora

BE
Berri
15:23 28.09.2022.

Premda me je iritirao kad je bio izbornik, za ovog Antu Čačića mogu reći da (zasad) radi odličan posao. Preuzeo je momčad koji su vodili Krznar i poslije njega Željko Kopić, uspio je osvojiti prvenstvo, plasirao se s Dinamom u Ligu prvaka, pobijedio Chelsae i kraj rujna je dočekao s 11 bodova prednosti. Oršić mu igra u super formi, Petković se polako diže, momčad ima i glavu i rep. Dakle, Čačić radi odličan posao, za relativno skroman novac.

DU
Deleted user
11:07 28.09.2022.

"Ne liči na sebe" ? Pa nije ličilac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije