Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO VATRENE

Ćiro: Neću se miješati u Čačićev posao, ali to se tako ne radi

Zagreb: Luka Modri? ?etvrti put osvojio nogometnog Oscara
Igor Kralj/PIXSELL
21.09.2022.
u 13:52

- Ma neću da se miješam u glupog Čačića. On je dobar i napravio je velike stvari, ali kad mijenja Oršića, onda je budala. Dajem mu podršku s moje strane jer ne može nitko zanemariti rezultate koje je postigao i koje postiže - rezignirao je rekao Ćiro.

Hrvatska u četvrtak u Maksimiru s Danskom igra utakmicu Lige nacija. Susret je na rasporedu u 20:45, a najavio ga je "trener svih trenera" Ćiro Blažević.

Ćiro se prvo dotaknuo Brune Petkovića koji je pronašao staru formu, igra sve bolje i izbornik Zlatko Dalić ga je vratio među vatrene.

- Ne bih se htio miješati u Dalićeve stvari, ali Petković je jedan nadareni igrač koji se još uvijek mora jako truditi da sve ono urođeno kao mana izađe iz njega i onda će biti svjetska klasa. Da se nije poboljšao ne bi ga Dalić niti uzimao. Sad je i to jedna hipoteka, to je sad dodatan motiv i odgovornost. Ušao je u reprezentaciju, pa znaš što je to!? - rekao je Ćiro za Sportklub.

Što očekuje od utakmice s Danskom?

- Očekujem da nam Dalić po običaju predstavi neke mlade, nadarene hrvatske igrače, ja ne znam samo odakle ih vadi. On je mađioničar i samo iz šešira vadi prave igrače. Jako me veseli vidjeti kako će to izgledati.

A na pitanje treba li Mislav Oršić dobiti veću minutažu u reprezentaciji, Ćiro je dao zanimljiv odgovor i dotaknuo se bivšeg izbornika Ante Čačića.

- Ma neću da se miješam u glupog Čačića. On je dobar i napravio je velike stvari, ali kad mijenja Oršića, onda je budala. Dajem mu podršku s moje strane jer ne može nitko zanemariti rezultate koje je postigao i koje postiže - rezignirao je rekao Ćiro. 

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Komentara 31

SP
Stari panj
15:23 21.09.2022.

Ne ulazeći u stručnost “trenera svih trenera”, nije pristojno tako govoriti. Ni bolest ga ne opravdava u tome da nekoga vrijeđa. Osim toga, Čačić ima poprilično dobre rezultate i u domaćem prvenstvu i u Ligi prvaka. Odigrati 1:3 protiv Milana u gostima nije sramota ni za puno veće klubove od Dinama.

Avatar morski
morski
14:53 21.09.2022.

Nije u redu za nekog govoriti da je glup i budala. Pripisat ćemo to bolesti.

KL
Klavocin
18:18 21.09.2022.

Ćiro je smeće bio i ostao, kum sa mamićem. Pa se sa njim posvađa zbog novca, a kupa se u lovi. On priča o stručnosti, steaua, oxer, svi su mu bili krivi i pakasin i čuda nebeska. Kog je sve vodio, a osim dinama 1982 ništa. A reprezentacija još gora priča, pa on u polufinalu imamo igrača više, a on liječi jarnija 15 minuta. Imao je dobre igrače, vođe kao boban i štima, ćiro nije bio ni potreban. On sanja da je neka veličina ima novac kojim kupuje novinare, a u stvari nije ni izašao iztravnika i nek mu se tamo dive. Još si i pripisuje zasluge ove repke, kao mentor daliću. Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije