Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNA POBJEDA

Sad im je drago što ga nisu otpisali, Iličević kreirao preokret HSV-a!

Ivo Iličević
Reuters/PIXSELL
22.08.2015.
u 20:44

Iličević je zabio za 1:1 u 34. minuti

Liga još nije niti startala, a HSV je već, baš kao i protekle sezone, prikovan na dnu. Ali trajala je "agonija" samo jedno kolo, jer je momčad iz Hamburga slavila 3:2 protiv Stuttgarta. Jedan od junaka susreta bio je Ivo Iličević.

Nije krenulo dobro, jer je Daniel Ginczek donio vodstvo gostima već u 23. minuti, a isti je igrač bio precizan i u 42. minuti kada je lagano iz blizine ponovno ušutkao navijače na sjeveru Njemačke.Za HSV sjajno je igrao Ivo Iličević koji je zabio u 34. minuti. Precizno je pogodio uz desnu vratnicu i tako matirao šokiranog Tytona.

Florian Klein učinio je nevjerojatnu glupost u samo dvije minute. U 52. i 53. minuti je ekspresno zaradio dva žuta kartona i tako je iznervirao vlastita trenera, pa se Stuttgart tako orijentirao do kraja utakmice na - "bunker". Ali nisu izdržali...

Pierre-Michel Lasogga pobrinuo se za izjednačenje, jer je u 84. minuti zabio sigurno iz šesnaesterca, a konačni preokret najavio je Johan Djourou koji je na asistenciju Lasogge zabio samo pet minuta kasnije.

Emir Spahić igrao je od starta, a Ivica Olić dobio je priliku od 66. minute.

>> Statistiku, ocjene i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

>> Skandal u Olićevu i Iličevićevu klubu: 'Zašuti, razbit ću te!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije