Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastupa po K-1 pravilima

Ova prekrasna borkinja prisiljena nastupati u višoj kategoriji zbog bujnih grudi!

Brye Anne Russillo
Foto: Facebook/Brye Anne Russillo
1/2
27.09.2015.
u 18:07

Naime, njene bujne grudi teže čak pet i pol kilograma, što je više od granice jedne težinske kategorije.

Vjerojatno vam ništa ne znači ime Brye Anne Russillo, no nakon ovog teksta bi ste ga mogli zapamtiti, piše Fight Site. Brye Anne ima jedan veliki problem, upravo zbog jednog atributa svog atraktivnog izgleda. Riječ je o bujnim grudima.

Većina djevojaka se njima ponosi, no kod nekih djevojaka, posebno kod sportašica, one znaju stvarati probleme. Jedna od tih je i Brye Anne Russillo, bivši model, a ova djevojka se u novije vrijeme odlučila posvetiti borilačkim sportovima. Uspješno je debitirala u amaterskom meču po K-1 pravilima, no postoji jedan problem.

Naime, njene bujne grudi teže čak pet i pol kilograma, što je više od granice jedne težinske kategorije. Iz tog razloga, Brye Anne je prisiljena nastupati u lakoj kategoriji, protiv puno snažnijih djevojaka. "Ja jednostavno ne mogu uzeti svoje grudi i staviti ih sa strane, a one teže pet i pol kilograma", potužila se lijepa Brye Anne.

Za svoju iduću borbu ipak je uspjela dogovoriti nastup u međukategoriji, do 68 kilograma, protiv djevojke koja inače nastupa u perolakoj. Tako su se našle na pola puta, a u pitanju je borba za prvakinju organizacije Aggresive Combat Championship. Budući da se nalaze u New Yorku, riječ je o amaterskoj MMA i K-1 organizaciji,  a kako oni sami kažu, ponose se time što pokušavaju spojiti borbe i seksepil. Sa Brye Anne su to svakako uspjeli.

Brye je najavila kako će pokušati spustiti svoju težinu na 61.5 kilogram te se ozbiljnije posvetiti borbama i nastupati u bantam kategoriji. Nadamo se da to ne znači da razmišlja putem tenisačice Simone Halep. 

>>Smanjila sam grudi i sretna sam zbog toga

 
Posted by Brye Anne on 26. rujan 2015
 

Will forever love this modeling shot by Mark V Classics

Posted by Brye Anne on 26. rujan 2015
 

The photo that went viral in the article all over the place

Posted by Brye Anne on 26. rujan 2015

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:20 27.09.2015.

borkinja???

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:15 27.09.2015.

"borkinja", vjerovali ili ne.....

JA
Jaksa123
15:28 04.10.2015.

borac / borkinja je u principu ispravno, ali nije uobicajeno jer je to obicno musko zanimanje. Uobicajeno je zena borac ako se drzis tradicije prema kojoj su neka zanimanja uvije u muskom rodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije