Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugovor na nove tri godine

Bryant produljio za 83,5 mil. dolara

Kobe Bryant
Reuters
06.04.2010.
u 11:37

Kobe Bryant (31) krajem prošlog tjedna potpisao je trogodišnje produljenje ugovora s Los Angeles Lakersima, aktualnim mu klubom i aktualnim prvakom najjače košarkaške lige svijeta, NBA lige.

Sada su poznati i točni financijski detalji tog ugovora čija je ukupna vrijednost 83,5 milijuna dolara.

Produljenje počinje od sezone 2011./2012. kada će zvijezda Lakersa inkasirati 25,2 milijuna dolara, sljedeću će sezonu zaraditi 27,8 milijuna, a posljednje sezone 2013./2014., kada će navršiti 35 godina, u džep će spremiti 30,5 milijuna dolara.

Stari je ugovor Bryanta za Lakerse vezao još samo sljedeće sezone, a od njega će ponajbolji košarkaš današnjice prihodovati 24,8 milijuna dolara.

Bryant je od početka karijere član Lakersa, s kojima je osvojio četiri NBA prstena te brojne individualne nagrade poput one za najkorisnijeg igrača lige 2008. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije