Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

Brutalan udarac za Španjolsku, svjetsko poniženje

Španjolska - Nizozemska
Foto: Reuters (Ilustracija)
14.06.2014.
u 00:05

- Brutalan udarac za Španjolsku kojeg će biti teško zaboraviti. Osjećaj pesimizma raste, no ostale su još dvije utakmice da se prevlada - navodi Marca.

"Svjetsko poniženje", piše španjolska Marca nakon što je Nizozemska u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu pregazila Španjolsku s 5:1.

- Brutalan udarac za Španjolsku kojeg će biti teško zaboraviti. Osjećaj pesimizma raste, no ostale su još dvije utakmice da se prevlada -  navodi Marca.

AS se osvrnuo na pogrešku vratara Ikera Casillasa kod četvrtog gola kada mu Robin van Persie ukrao loptu.

- Njegova greška simbolizira kolaps. Ako želite, možete se mučiti gledajući njegovu pogrešku kod četvrtog gola. Igrač koji nas je štitio šest godina, nas je ostavio - napominje AS, dok El Mundo napominje:

- Nizozemska nije bolja od Španjolske, ali je igrala s više energije i entuzijazma.

A što na to kaže španjolski izbornik Vincente del Bosque?

- Izgubili smo i moramo to prihvatiti. Nizozemci su bili bolji. Moramo sada dati sve od sebe i svladati Čile - poručio je španjolski izbornik.

>> Kakav debakl Španjolske: Nizozemska prvacima zabila pet komada!

Komentara 4

ZA
zagorjedotokia
08:20 14.06.2014.

Bogu hvala, nazire se kraj tika-take, nogometa bez napadača, pimplanja u nedogled, ja tebi i ti meni u x varijanti. Nizozemci su demonstrirali ono što nogomet jest. Brz, dinamičan, okomit i gledljiv! Kad jednostavno ti bude žao što je utakmica završila i čekaš novu s nestrpljenjem. Još da uvedu naknadno sankcioniranje simuliranja i glumatanja koje direktno utiče na rezultat bio bi to nogomet kakav nekad bio jest. Sportski i muški!

L0
luena 01
08:45 14.06.2014.

Tesko ce im biti sa Cileom pogotovo nakon jucerasnje utakmice... I. Casillas je dva puta napravio kardinalnu pogresku tesko ce mu biti koncentrirati se ... Nizozemci su najavili da ce se Spanjolcima osvetiti kao da su im oni krivi dada je sudac u Africi priznao goal koji nije bio cisti da su im Spanjolci uzeli SP 2010 ,isto je to kao sto je i sinoc njima priznao goal a prekrasj na Ike-u nije priznao... Dosudit jedanaesterac koji je bilo simuliranje ,ne vidit prekrsaj na vrataru cemu sve to ,pa tako smo i mi laici mogli utakmice suditi, mafijaska Fifa ima debelo svoje ruke upletene u ovo SP i svega sto se na njemu radi... sramotno ,potuzno da covjek nema vise volje taj cirkus gledati...

NS
Nuclear_Strike
08:31 14.06.2014.

Zagorjedotokia, slažem se s tobom. Sad imaju veliki postotak držanja lopte i dodavanja i svoj standardni postotak od prošlih prvenstava, gol po utakmici. Drago mi je da su ih natamburali iako ni tu suci nisu bili cvijeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije