Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRODOŠLO POJAČANJE

Brozović se pojavio na stadionu u Milanu, Mancini ga hvalio

Marcelo Brozović
Inter Milan
25.01.2015.
u 17:46

- Brozović je mladi igrač velikih kvaliteta. Može igrati na nekoliko pozicija u veznom redu - rekao je Mancini.

Trener Intera Roberto Mancini bio je vidno utučen porazom od Torina (1:0) u posljednjim trenucima utakmice u Milanu, piše Goal.com.

- Pokušali smo dobiti utakmicu, ali nogomet je ponekad okrutan. Sve smo pokušali, ali nije išlo. Kod primljenog pogotka smo zaspali i loše smo pokrivali suparničke igrače. Posljednjih 25 metara ispred protivničkih vratiju nismo dobro igrali, a oni su se dobro branili - rekao je Mancini i nastavio:

- Zaslužili smo pobjedu, ali smo izgubili. Moramo nastaviti s teškim radom, pogotovo u napadu.

Odgovorio je i na pitanja o Shaqiriju.

- Zašto Shaqiri nije počeo od prve minute? Igrao je 80 minuta u Kupu, a s nama ima samo pet ili šest odrađenih treninga. Uveo sam ga jer sam smatrao da može donijeti promjene.

Trener Intera upitan je i za novog igrača, veznjaka Marcela Brozovića koji je stigao iz zagrebačkog Dinama.

- Brozović je mladi igrač velikih kvaliteta. Može igrati na nekoliko pozicija u veznom redu.

>> Torino u Milanu napravio veliku stvar - pobijedili su nakon 21 godine čekanja!

Komentara 5

MA
manuutd
18:13 25.01.2015.

Čestitke Sušicu , pardon Brozuovic je obo,dajte ljudi koga će jadni ajduk prodati?? Neka promjene ime u NK Ajme Meni (nije mi dobro),pa ti kad vide tatu nije ni cudo sta ga mrze pa on je na Jedvaju zaradio tj.Dinamo 1,6 milijuna na transeru iz Rome u leverx. .a oni stavili sve na rasprodaju i skupili od 26 igraca jedvw milju....Bruka od NK ajme Meni:)))

ED
europski dinamo
23:08 25.01.2015.

Brozovic nema plavu kosu ovo je Susic.

MA
magnum2013
11:19 26.01.2015.

Evo i opet kriv Mamić! Da nije nesposobnog Mamića Hajduk je mogao prodati Sušića, a za taj novac Hajduk bi fakat imao za kupiti najmanje tri tridesetogodišnja Rusa.Ovako....No ovdje u Večernjem nije to jedini biser. Pogledajte jedan drugi članak "novinara"" Dasovića, a na kojem se ni komentirati nemože, sa velikim naslovom o kupnji Brozovića od strane Dinama. Očito da "novinar" ili nije shvatio kako se to radi i posluje ili opet jal rovari kad je Dinamo u pitanju. Izgleda da ni u ovom listu ne shvaćaju kako se posluje pa eto gase regionalne listove VL, a novinare na ulicu. Ostaju samo "podobni i vjerni". Kvaliteta nije bitna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije