Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Brooklyn smanjio protiv Miamija, San Antonio na korak do finala Zapada

Brooklyn Nets
Reuters (Ilustracija)
11.05.2014.
u 10:08

Tim Duncan je zabio 19 koševa, čime je postao peti najbolji strijelac NBA doigravanja. Ispred njega su još samo Michael Jordan, Kareem Abdul Jabbar, Kobe Bryant i Shaquille O'Neal.

Brooklyn Netsi u trećoj utakmici drugog kruga NBA doigravanja pobijedili su Miami Heat sa 104:90 i tako smanjili zaostatak na 1-2 u pobjedama.

Utakmica je prelomljena u trećoj četvrtini koju su Netsi dobili 26:14, a najbolji igrač u tom dijelu bio je BiH krilni centar Mirza Teletović, koji je ubacio tri trice.

Teletović je utakmicu završio sa 12 koševa, a najbolji je bio Joe Johnson sa 19 koševa. Kod aktualnih prvaka LeBron James zabio je 28 koševa, od čega čak 16 u prvoj četvrtini.

Korak do konferencijskog finala napravili su San Antonio Spursi koji su pobijedili kod Portlanda 118:103 i tako stigli do 3-0 u seriji. Tony Parker sa 29 koševa bio je najbolji Spurs, dok je Tim Duncan dodao 19 koševa, čime je postao peti najbolji strijelac NBA doigravanja. Ispred njega su još samo Michael Jordan, Kareem Abdul Jabbar, Kobe Bryant i Shaquille O'Neal.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Kod poražene momčadi Wesley Matthews je ubacio 22 koša.

NBA doigravanje, konferencijski polufinale:

Istok

Brooklyn (6) - Miami (2) 104:90 (Johnson 19k, Blatche 15k, 10s / James 28k, Wade 20k) - Miami vodi u seriji s 2-1

Zapad

Portland (5) - San Antonio (1) 103:118 (Matthews 22k, Aldridge 21k, 12s / Parker 29k, Duncan 19k) - San Antonio vodi u seriji s 3-0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije