Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KLEVETE

Britanske novine tvrde da je poznati nogometaš sa ženom prevario državu: 'Tužit ću vas i pravda će pobjediti'

Instagram / Marylou Sidibe
27.10.2022.
u 14:57

Sun je objavio da je tvrtka Yu Energy podnijela tužbu protiv Sissokoa na sudu zbog golemog duga, ali Francuz tvrdi da s tim nema veze.

Poznati francuski nogometaš Moussa Sissoko godinama je nastupao za dva slavna premierligaša Newcastle i Tottenham, a trenutno igra u francuskom Nantesu. 

Britanski The Sun piše da je Sissoko sa svojom boljom polovicom ispao pravi prevarant jer nije podmirio račune za struju?! Nogometaš i njegova žena Marylou Sidibe živjeli su u stanu vrijednom tri milijuna funti, no nisu platiti troškove električne energije koji su iznosili oko 60 tisuća funti. 

 

 

Sissoko nema račun u Engleskoj pa mu ova tvrtka ne može ovršiti i uzeti novac, no poručuju kako se sigurno neće izvući.

Ipak, dogodio se preokret i sada je Sissoko odlučio da će ih tužiti zbog klevete.

- The Sun je iskoristio moje ime i fotografiju za priču s kojom nemam veze. Nisu provjerili informaciju i samo zato jer netko ima isto ime i prezime kao ja, nanijeli su štetu i bol i meni i mojoj obitelji. Prodaju novine na moj račun. Tužit ću vas i pravda će odraditi svoje. Ne možete vrijeđati ljude samo zato da skrenete pozornost na sebe. Drugi put ćete biti pametniji - napisao je Sissoko na Twitteru.

Standings provided by Sofascore

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije