Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZIL Parreirini izabranici nakon jučerašnjeg treninga gledali naše utakmice

Brazilci proučavali taktiku hrvatske reprezentacije

sp_ronaldo_tx.jpg
import
10.06.2006.
u 18:50

Nakon jučerašnjeg treninga brazilski su se reprezentativci u potpunosti posvetili utakmici s Hrvatskom 13. lipnja. Parreira je svojim izabranicima organizirao video projekciju utakmica naše reprezentacije.

Veliki pritisak
- Gledali smo posljednje utakmice Hrvatske. A Parreira nam je objašnjavao kako će kockasti igrati protiv nas - istaknuo je brazilski veznjak Kaka.  Parreirini izabranici posljednjih dana su koristili i psihološku pomoć. U nekoliko je navrata brazilski izbornik isticao kako će upravo psihološka priprema za prvu utakmicu u skupini možda biti i presudna.

- Momčad možda neće biti sasvim spremna. No bit će dovoljno spremni za dobar početak - istaknuo je Moraci Sant’Anna, kondicijski trener reprezentacije.
Pritisak na brazilsku reprezentaciju samo nekoliko dana prije njihove prve utakmice na SP-u dosegnuo je najvišu točku. Pogotovo se to odnosi na Ronalda.

Većina svjetskih medija prenijela je razgovor izbornika Parreire i brazilskog predsjednika Luiza Ignacia Lule da Silve u kojem je predsjednik izravno postavio pitanje je li Ronaldo predebeo. Ronaldo je mirno reagirao, iako ga ova medijska tortura koja traje već tjednima dovodi do ludila.
Kako bi malo popravio stvar, predsjednik Lula faksirao je Ronaldu službenu ispriku u kojoj govori kako je “njegov obožavatelj” i da se “divi njegovoj vještini” te nadalje kaže da s tim pitanjem nije mislio ništa loše.

Izbornik Parreira  imao je prilike novinarima reći i što misli o susretu Njemačka - Kostarika (4:2) koji se igrao na otvorenju SP-a:

Iznenađeni Parreira
- Nijemci su zasluženo pobijedili. Igrali su napadački, a iznenadio me i vrlo visok tempo koji su držali. Vidi se da su dobro pripremljeni te znaju i preuzeti inicijativu - rekao je Parreira.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije