Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski kup

Braća Sinković u Beogradu uvjerljivo doveslala do finala

02.06.2018.
u 13:19

Osjećamo se dobro i već sada, na početku sezone,  bolji smo nego lani - rekao je Valent Sinković

Olimpijski pobjednici braća Martin i Valent Sinković izborili su finale u dvojcu bez kormilara u prvoj utrci Svjetskog veslačkog kupa u Beogradu. U subotnjem polufinalu hrvatski su veslači osvojili prvo mjesto u svojoj skupini. Finalna utrka je u nedjelju.

Braća Sinković vodili su od starta te su uvjerljivo bili prvi s vremenom 6:45.020 minuta. Češka posada bila je druga s više od četiri sekunde zaostatka, a treći su bili Španjolci.

1/0

- Dobro smo startali i od početka kontrolirali utrku. Osjećamo se dobro i već sada, na početku sezone,  bolji smo nego lani. Ovdje očekujemo bolji rezultat i pobjedu - rekao je Valent Sinković.

Nedjeljno finale još su izborile posade Rumunjske, Bjelorusije i Južne Afrike. Rumunji su u drugom polufinalu bili najbrži u polufinalu, od braće Sinković bili su brži 47 stotinki.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:22 02.06.2018.

Ne mogu ništa laseri po suncu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije