Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BIJELOM BRDU

Boysi pjevali o NDH i pozivali na klanje Srba: Najmanje dvoje uhićenih

BSK i Dinamo sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
27.10.2021.
u 19:43

U jednom trenutku su čak gnjusno zapjevali 'Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati'

Na utakmici BSK Bijelo Brdo protiv Dinama u kojoj je Dinamo izborio prolazak u četvrtfinale Kupa rezultatom 3:2, okupila se nekolicina Bad Blue Boysa. 

Bilo bi to dobro za atmosferu da nisu u određenim trenucima utakmice počeli skandirati neprimjerene parole na nacionalnoj osnovi protiv Srba, ali i veličati 'Nezavisnu Državu Hrvatsku'. 

U jednom trenutku su čak gnjusno zapjevali 'Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati'.

Kako neslužbeno doznajemo, osječka policija je zbog skandiranja uhitila najmanje dvojicu navijača i trenutno ih ispituju. Inače, Bijelo Brdo je mjesto u kojemu stanovnici srpske nacionalnosti  čine većinu, a predsjednik BSK-a je Jovo Vuković, saborski zastupnik SDSS-a.

27.10.2021., stadion NK BSK, Bijelo Brdo - Utakmica 1/8 finala Supersport hrvatskog nogometnog kupa, NK BSK - GNK Dinamo. Luka Ivanusec, Patrik Perisa
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Podsjetimo, Dinamo se u srijedu plasirao u četvrtfinale Hrvatskog kupa nakon što je na gostovanju u Bijelom Brdu uz dosta muke svladao trenutačno vodeću momčad druge lige BSK sa 3-2. 

Zagrebački klub vrlo brzo dolazi u vodstvo, već u drugoj minuti susreta, a strijelac je Amir Gojak. BSK međutim izjednačuje ju 33. minuti nakon što je Gbane zabio gol glavom. Dvije minute kasnije, Čikvar nakon greške vratar Zagorca zabija za 2-1 za BSK. Golman Dinama izašao je s gola, ali je promašio loptu. Dinamo ipak dolazi do izjednačenja u 39. minuti zahvaljujući Komnenu Andriću, a pobjedu i plasman u četvrtfinale  donosi mu u 71. minuti Oršić koji je iz kornera pogodio suparnički gol. 

Jučer su plasman u četvrtfinale izborili su Hajduk, Osijek i Slaven Belupo. 

Ključne riječi

Komentara 22

ZG
zg1985
20:29 27.10.2021.

belo brdo je teroristicko gnjezdo

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
20:38 27.10.2021.

Dežurni moralizatori koji su jučer i sutra će najavljivati Hrvatima Bleiburg i nove križne putove ali danas su "zgroženi".

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
20:44 27.10.2021.

Jučer su se u Beogradu derali: Ubi, zakolji da Hrvat ne postoji. Ali tu se niste zgražavali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije