Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska

Borna Barišić se ozlijedio u pobjedi Rangersa

Borna Barišić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
23.12.2018.
u 16:06

Borna Barišić igrao je za Rangers do 41. minute kada je morao biti zamijenjen zbog ozljede, dok je Nikola Katić ostao na klupi momčadi iz Glasgowa.

U jedinom nedjeljnom susretu 19. kola škotskog nogometnog prvenstva Rangers je kao gost preokretom svladao Saint Johnstone sa 2-1 (0-1) i s ta se tri boda uspeo na drugo mjesto ljestvice.

Domaći su poveli preko Kennedyja (45), no u nastavku su gosti stigli do tri boda zahvaljujući dvama golovima Morelosa (65, 88).

Borna Barišić igrao je za Rangers do 41. minute kada je morao biti zamijenjen zbog ozljede, dok je Nikola Katić ostao na klupi momčadi iz Glasgowa.

Drugi Rangers sada ima 38 bodova, jedan manje uz utakmicu više od vodećeg Celtica, a dva više od trećeg Aberdeena. St. Johnstone je osmi sa 28 bodova, koliko ima i sedmi Hibernian.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije