Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bellator 198

Borba se čekala godinama: Fedor za manje od minute prebio Mira

Fedor vs Mir
Foto: Screenshot
1/4
29.04.2018.
u 05:42

Bio je to dvoboj koji se dugo iščekivao, a koji je za mnoge došao možda i deset godina prekasno.

Borba koja se čekala godinama riješena je za manje od jedne minute! U dvoboju dviju istinskih legendi MMA-a Fedor Emelianenko (41) u prvoj rundi nokautirao je Franka Mira (38) i plasirao se u polufinale Bellatorova Grand Prixa.

Bio je to dvoboj koji se dugo iščekivao, a koji je za mnoge došao možda i deset godina prekasno. Rus protiv Amerikanca, bivši prvak PRIDE-a protiv bivšeg UFC-ova prvaka... Na kraju se taj spektakl dogodio tek sada, u sklopu Bellatora 198.

Krenulo se žustro, Mir je odmah na počeku pogodio Fedora i bacio ga na pod, ali Rus se brzo izvukao iz te situacije. Nije se dugo čekao odgovor, Rus ga je pogodio ljevicom, bacio na pod te dokrajčio udarcima na tlu.

Neki navijači još se nisu ni smjestili, a borba je već bila gotova.

Mnoga pitanja otvarala su se uoči ovog dvoboja, nitko nije znao u kakvom su stanju ova dva vrhunska borca koja su imala dugu stanku od posljednjih borbi u kojima su doživjeli poraze. Mir nije nastupao dvije godine, posljednji put izgubio je od Marka Hunta, dok Fedor nije nastupio od prošlogodišnjeg poraza protiv Mitrionea. No, današnjom predstavom pokazao je da u njemu još ima baruta.

Ovom pobjedom plasirao se u polufinale u kojem će se boriti s Chaelom Sonnenom, dok u drugom polufinalu Matt Mitrione čeka pobjednika para Ryan Bader - King Mo.

Podsjetimo, u svibnju se u sklopu Bellatora bore Cro Cop i Roy Nelson, a pobjednik tog dvoboja bit će rezerva u slučaju ozljede nekog od natjecatelja Grand Prixa. Tko zna, možda na kraju vidimo spektakularni uzvrat Fedora i Mirka. Dosta toga mora se poklopiti, ali u ovom trenutku sve je moguće...

Bellator 198:

Fedor Emelianenko def. Frank Mir (KO, R1)
Emmanuel Sanchez def. Sam Sicilia (submission, arm-triangle choke, R1)
Rafael Lovato Jr. def. Gerald Harris (submission, armbar, R1)
Neiman Gracie def. Javier Torres (submission, arm-triangle choke, R2)
Dillon Danis def. Kyle Walker (submission , toehold, R1)

Komentara 11

ST
Startrack
08:43 29.04.2018.

Ja nevdim staje namjestanje. Mir dobio batine kao i obicno. Al covjek je faca. Meni najsimpatciniji borac.

DU
Deleted user
16:06 29.04.2018.

Pojeo bi NGannu iksača

Avatar southman
southman
09:10 29.04.2018.

Katastrofa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije