Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'grk' o grcima

Bonić: Santos je u problemima, nije imao 
koga pozvati

'Fussball, FIFA World Cup 2010, FIFA Weltmeisterschaften 2010, Vorrunde, Gruppe B, Griechenland- Argentinien ,22.06.2010, Peter Mokaba Stadion Polokwane,  Georgios Karagounis, Mario Bolatti, Lionel Me
'APF/Pixsell'
06.10.2011.
u 08:00

Bivši dinamovac dugogodišnji je Panathinaikosov skaut

Bivši Dinamov nogometaš Mario Bonić godinama živi i radi u Grčkoj. Dugogodišnji je skaut Panathinaikosa, trenutačno je sportski direktor trećeligaša Volousa i povremeno se bavi menadžerstvom. Posljednji igrač koji je preko njega došao u Hrvatsku bio je jalovi Dinamov napadač Papadopoulos...

– Ta je priča loše završila, šteta. Eno Papadopoulosa u Celti, više je na klupi. Nemamo više nikakav kontakt – kaže Bonić, koji izvrsno poznaje grčki nogomet, ali i situaciju u Grčkoj:

– Grci se uzdaju u prosvjede i mole Boga da te njihove demonstracije i štrajkovi imaju što većeg odjeka u svijetu.

Žive li lošije od Hrvata?

– Ne, ne vjerujem! Kriza se, istina, osjeća, ali oni žive vrlo pristojno. Prosječna je plaća 1100 eura, toliko zarade oni koji rade u državnim tvrtkama. A k tome imaju vremena i za neki drugi poslić. Poanta je priče da ne vole mnogo raditi, ali žele dobro živjeti! Korupcija je izražena, ima dosta problema, ali kad provedete ovdje neko vrijeme, nikad ne biste pomislili da je to država pred bankrotom, kako cijela Europa govori o Grčkoj.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Komentara 2

NI
nisde
09:51 06.10.2011.

Jurišiću,politika,ekonomija i vijesti iz svijeta se piše na sasvim drugom mijestu,ovo je sportski portal i tvoj naslov nema veze sa člankom.

OB
-obrisani-
22:09 06.10.2011.

Bonić: Santos je u problemima kao i River Plate ali Flamengo i Cruisero dobro stoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije