Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov novi trener

Bonačić prvi izbor, u igri su još Vulić i Karačić

'sport split, policija, 090107 luka bonacic na izlazu iz policije nakon davanja izjave snimila: vanja zubcic'
'vanja zubcic'
10.11.2009.
u 19:22

Iako se još ne zna odgovor na pitanje kada, sasvim je sigurno da će Edoardo Reja dobiti otkaz ili sam dati ostavku na mjesto Hajdukova trenera.

Vodstvo kluba nije nam to željelo potvrditi, no ni opovrgnuti.

– Nema ništa nova danas – kazao je jučer predsjednik kluba Joško Svaguša.

Učinilo nam se da je posebno naglasio riječ "danas".

Čekaju u klubu Rejin povratak iz Italije, tko zna, možda on sam dade ostavku. Nije mu uprava nametnula rezultatski imperativ kad je došao, no omjer koji je postigao ispod je svake razine. Čak je i gradonačelnik Kerum svjestan toga.

– Nisam stručnjak, no trener i igrači moraju se sami zapitati kakvi su im rezultati. Igraju loše i postižu loše rezultate. A glupo je plaćati nekoga da ne radi – jasan je Željko Kerum.

Ne da li Reja sam ostavku, gotovo je sigurno da će je dobiti, i to kada se Hajdukova uprava dogovori s njegovim nasljednikom.

Kao i uvijek kada se mijenja trener, u poljudskim kuloarima spominje se Zoran Vulić. Nakon neslavne epizode u Rijeci, sada je slobodan i čeka mogući poziv.

Na Poljudu nisu indiferentni prema uspjesima koje sa Šibenikom postiže Branko Karačić. Navodno su ljudi bliski upravi Hajduka u neformalnom razgovoru to i spomenuli čelnicima Šibenika, no njihova ih reakcija nije ohrabrila. Hajduk je već dvaput Šibeniku uzimao trenere, Pudara i Kalinića, teško da će to napraviti opet i time dodatno narušiti ionako jako krhke odnose.

Tako sada kao najizgledniji kandidat ostaje Luka Bonačić. Čovjek čiji je posljednji mandat na Poljudu završen fizičkim napadom na njega već je mjesec dana u Splitu. Posljednjih je godina postizao uspjehe, s iranskim Sepahanom došao je do četvrtfinala azijske Lige prvaka te se natjecao na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Navodno je prvi kontakt između Hajduka i Bonačića već uspostavljen i spreman je prihvatiti se posla.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mikro
Mikro
22:06 10.11.2009.

Ma trebali su dovest Vulića prije!

MI
milton
19:34 10.11.2009.

Ma kud dođe taj Reja. Dosta je i osta. Drugi bi već pakirali torbe. Pravi trener za Ajduka je Bilić. Može biti i repka i klub.

SO
sony
21:46 10.11.2009.

robert enke njemacki reprezentativac izvrsio je samo ubistvo u 16:45 danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije