Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretna pozadina

Bolnice Napulja pretrpane poslom: Tijekom proslava stotine ozlijeđeno i nekoliko smrtnih slučajeva

Fans of the SSC Napoli soccer team during the celebrations for the victory of the Italian soccer championship. Napoli supporters have been waiting for this championship victory for 33 years
Foto: Giuliano Montieri/KONTROLAB / ipa-agency.net
1/4
05.05.2023.
u 19:57

Jedna od najružnijih scena dogodila se kada je 20-godišnju djevojku masa pregazila dok je u društvu prijatelja slavila osvojeni Scudetto. Još uvijek se bori za život

Napuljske su bolnice zbog proslave naslova prvaka imala ukupno 203 intervencije. Tri osobe su preminule u euforiji na ulicama. Više osoba ozlijeđeno je uslijed eksplozija petardi. Više desetaka zaprimljene su zbog prijeloma kostiju, iščašenja zglobova i ozlijeda zadobivenih udarcima. Ozlijeđena su i tri policajca.

Jedna od najružnijih scena dogodila se kada je 20-godišnju djevojku masa pregazila dok je u društvu prijatelja slavila osvojeni Scudetto. Prema dostupnim informacijama, život djevojke je i dalje u opasnosti, a u bolicu Frattamaggiore zaprimljena je s ozljedama glave i izlijevom krvi u mozak.

Ubojstvo 26-godišnjaka policija još ne povezuje direktno s proslavom obzirom da je riječ o osobi koja je prije poznata po kriminalitetu, a način na koji je izvedeno daje naslutiti na upletetnost origaniziranog kriminala. Incident se dogodio oko Piazze Volturno, a preminuo je u bolnici Cardarelli.

Nogometaši Napolija postali su prvaci Italije nakon 33 odigrana kola i remija s Udineseom 1:1, a slavlje je počelo puno prije utakmice. Prvi je to naslov koji je došao u Napulj još od vremena Diega Armanda Maradone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije