Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nba ambicije

Bojan Bogdanović prijavio se na NBA draft

Bojan Bogdanović
Marko Prpić
20.04.2010.
u 17:10

Mladi, 20-godišnji Cibonin košarkaš i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović prijavio se za NBA draft ovoga ljeta.

Bogdanović je karijeru počeo u Zrinjskom, a 2006. godine prešao je u momčad Reala, ali je priliku dobivao tek u drugoj momčadi. U sezoni 2008/09 igrao je na posudbi u Murciji, a nakon posudbe vratio se u Real u kojem se, međutim, nije i zadržao.

Prošloga ljeta prešao je u Cibonu, u čijem je sastavu prosječno postizao 8,8 koševa u Euroligi. Valja podsjetiti da je u 5. kolu Top 16 faze Eurolige bio proglašen za MVP-a kola. Tada je, u pobjedi protiv Himkija u Zagrebu 82:63, postigao 22 koša, a trice je gađao 6-6.

Hrvatska je početkom siječnja ove godine ostala bez svog posljednjeg predstavnika u NBA ligi. Tada je Roko Ukić dres Milkwaukee Bucksa zamijenio onime turskog Fenerbahçea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije