Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO JE

Bojan Bogdanović ima novi klub: Hrvat potpisao za slavne New York Knickse

Opatija: Trening hrvatske košarkaške reprezentacije
Nel Pavletic/PIXSELL
08.02.2024.
u 17:37

Naš ponajbolji košarkaš odlazi iz Detroit Pistonsa posljednjeg dana NBA prijelaznog roka

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović novi je član New York Knicksa! Objavio je to američki insajder Adrian Wojnarowski. 

Bogdanović dakle, odlazi iz Detroit Pistonsa, trenutno najlošije momčadi u NBA ligi. U pravcu New Yorka iz Detroita će i Alec Burks, dok su Pistonsi dobili Quentina Grimesa, Malachija Flynna, Evana Fourniera, Ryana Arcidiacoma te još dva piicka druge runde.

Bogdanović je ove sezone ponajbolji igrač Pistonsa s prosjekom od 20,2 poena, 3,4 skoka i 2,5 asistencija. No, Pistonsi imaju svega sedam pobjeda u čitavoj sezoni i nipošto nisu momčad u kojoj bi Bogdanović mogao hvatati dobre rezultate. New York je pak na četvrtom mjestu Istoka s omjerom 33-18.

Hrvatski reprezentativac već je žiivo u New Yorku u doba kada je igrao za Brooklyn Netse. Bilo je to u razdoblju od 2014. do 2017. godine, a Netsi su mu uostalom bili i prvi NBA-klub. Nakon njih, igrao je još i za Washington, Indianu i Utah prije no što je u rujnu 2022. godine stigao u Detroit.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije