Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA - CIBONA 80:66

Bogdanović zabio 28 koševa, kao Rubio i Navarro zajedno

Cibona - Zagreb
Željko Hladika/PIXSELL
21.10.2010.
u 23:38

Na posljednjoj crti obrane klupskog ponosa Cibonina prva momčad je u 1. kolu Eurolige odolijevala europskim prvacima.

Rijetko kada smo skloni hvaliti neki poraz no ovaj protiv ponešto relaksirane Barcelone (66:80) ima svoju utješnu vrijednost. Na dan kada su zloguki proroci predviđali novi rekordni poraz u Europi (i dalje je to minus 45 protiv Siene), za najboljom momčadi Starog kontinenta, koju su sa po 14 koševa predvodili Rubio i Navarro, podcijenjeni vukovi su zaostali samo 14 koševa.

Trener Radulović je u prvakovu dvorištu htio vidjeti gdje su talenti kojima on dirigira u odnosu na europsku elitu i u tome su ga Bojan Bogdanović (28 koševa) i Leon Radošević (15 koševa, 9 skokova, 5 osvojenih lopti) uistinu obradovali. Osim njih veličinom pozornice nije bio impresioniran jedino još razigravač Stipčević (12 koševa, 7 asistencija). Bogdanović je sa 23 ispucana šuta (11-23) nagovijestio kandidaturu za najboljeg strijelca Eurolige, a Radošević pozvao skaute da ga ove sezone pozorno prate.

Nakon pobjede Lončareva i Planinićeva Himkija dan prije protiv Prokoma (82:76), još jedna momčad hrvatskih igrača je slavila. Caja Laboral je pomela Makabi (94:78) a Stanko Barać je u tome sudjelovao sa 11 koševa i 5 skokova. Iznenađenje kola priredio je Armani pobijedivši u Moskvi CSKA 88:73. U Ciboninoj skupini Siena je pobijedila Cholet 74:44.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
belizar
14:10 23.10.2010.

bravo za bojana i leona! stvarno su pokazali da će već ove sezone biti izvrsni igrači....oni više nisu potencijalni talenti, oni su već sada jako dobri igrači! za 2-3 god, bit će među 5 najboljih u europi na svojim pozicijama. vidi se tu perasov rad od prošle sezone. i neka to bude pokazatelj čelnicima i trenerima naših klubova-samo se kroz igranje stvaraju igrači! prošle sezone su i leon i bojan imali i loših igara, ali kada se mlade \'istrpi\' jednu ili 2 sezone, stvore se igračina! neka tu bude i poruka jusupu u zadru, neka što više prilika daje (pogotovo u ovoj sezoni, kada su slabi i nemaju velike imperative) bilanu, baturu, olivariju i marčinkoviću! p.s. nadam se da će šarić&prostran u zagrebu, te rogić&butorac u cedeviti također dobijati priliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije