Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji nastup

Bogdanović postigao 117 koševa!? 'On može šutirati, dodati, može sve...'

bogdanović
Foto: NBA.com
1/2
10.11.2014.
u 15:45

Protiv Orlanda je pokazao da zna šutirati i da razumije igru, rekao je trener Hollins

Bojan Bogdanović u šestoj utakmici za Brooklyn pokazao je svu raskoš svog košarkaškog talenta i oduševio navijače Netsa. Odveo je sa 22 koša svoju momčad do pobjede nad Orlandom (104:96) i zaslužio komplimente suigrača.

Deron Williams ustvrdio je kako Bojan već dugo igra na visokoj razini i da nema slabosti.

- Može dodati, može šutirati, može driblati, može se postaviti. Njegova svestranost mnogo nam znači. Brojni će se protivnici usredotočiti na mene, Johnsona i Lopeza, a Bogdanović će profitirati - kaže Williams, a trener Lionel Hollins dodaje:

- Svi znaju tko je on. Pričalo se o njemu dok je igrao u Europi i na Svjetskom prvenstvu. Protiv Orlanda je pokazao da zna šutirati i da razumije igru.

Bogdanović je također bio oduševljen predstavom svoje momčadi.

- Igrali smo sjajno, posebice u napadu gdje nas je krasila raznovrsnost. Trener i suigrači mi pomažu i daju potporu, a ja nastojim održati formu na najvišoj razini. Ovoga sam puta pogađao otvorene šuteve i to je bio ključ - rekao je hrvatski reprezentativac kojeg, vjerujemo, očekuje odlična sezona.

A zanimljivo kako je u videu na NBA.comu koji prikazuje najvažnije trenutke utakmice osvanula grafika na kojoj je pisalo da je Bogdanović postigao 117 koševa! Da je podatak točan učinak hrvatskog reprezentativca danas bi bio sportska vijest broj 1 u svijetu. No, i ovako zauvijek će pamtiti dan kada je prvi puta bio igrač utakmice u NBA ligi.

>>Bogdanović odigrao najbolju NBA utakmicu i odveo Netse do pobjede!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije