Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO ORLANDO

Bogdanović odigrao najbolju NBA utakmicu i odveo Netse do pobjede!

Bojan Bogdanović
Foto: Brooklyn Nets
09.11.2014.
u 23:48

Bio je najefikasniji u redovima domaće ekipe i zabio 22 u pobjedi 104:96 protiv Magica.

Bojan Bogdanović je odigrao svoju najbolju NBA utakmicu i vodio Brooklyn Netse do domaće pobjede protiv Orlando Magica! Završilo je 104:96, a naš je reprezentativac postigao 22 poena.

Dodao je tome i šest skokova, od čega čak četiri u napadu, imao je jednu asistenciju, dvije ukradene lopte i jednu izgubljenu loptu.  Proveo je na parketu 31 minutu i šutirao uistinu sjajno, devet od 12, od toga dva od tri za tri poena i s linije slobodnih bacanja bio je stopostotan - dva od dva!

Vidjelo se od samog početka da će imati zapaženu rolu jer trener Lionel Hollins od njega je tražio da igra jedan na jedan s francuskim reprezentativcem Evanom Fournierom. Nije ga mogao zaustaviti, posebno kad je Bojan igrao leđima prema košu. I stvarno mu je skoro sve polazilo za rukom, igrao je odličnu obranu i stvarno može biti ponosan na sebe, a i svi navijači, suigrači te stručni stožer mogu očekivati nastavak ovakvih partija. On je igrač za NBA ligu!

 

Osim njega, treba istaknuti kod Netsa Garnettovih sedam skokova te Williamsovih sedam asistencija i 18 poena. Kod Magica najbolji je bio Vučević sa 27 poena i 12 skokova te Fournier sa 19 poena i pet asistencija.

Ovom pobjedom je Brooklyn i dalje pozitivan, ima četiri pobjede i dva poraza, a Magic je na negativnih 2:5.

>>Nema više nepobijeđenih, Phoenix je zaustavio Warriorse!

>> Bogdanović slavio s Brooklynom u derbiju

Komentara 5

AU
autoritet
00:09 10.11.2014.

bravo Bojane

ZA
zaboravi
01:15 10.11.2014.

U srijedu izgubili od Minnesota,a u petak pobijedili NY Knicks mjenjaju se kao vrijeme.Magic jer bio dobar u prvo polovini Yucevic od 40 poena postigao 17.Steta za Brooklyn sto ne igraju konstantno dobro.

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
04:43 10.11.2014.

Iduci Drazen Petrovic. Znaju treneri Netsa kako hrvati igraju. Bojane pucaj tricu, famoznu izreku Drazana. Good luck Bojane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije