Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači Bayerna

Boateng i Alaba: Dinamo je jak, ali vrijeme je da doživi poraz!

Jerome Boateng, David Alaba
Foto: DPA/PIXSELL
28.09.2015.
u 20:22

– Trener nam nije puno rekao o protivniku, ali znamo da je Dinamo jak. Protiv Arsenala smo mogli vidjeti da posjeduju kvalitetu i u obrani, ali i u napadu

Nogometaši Dinama u Münchenu čekaju sutrašnji dvoboj drugog kola Lige prvaka protiv Bayerna na Allianz Areni. Nakon spektakularne pobjede protiv Arsenala, dinamovci se nadaju da će pomrsiti račune i velikom Bayernu, iako im to, naravno, nije imperativ.

Na stadionu se očekuje oko pet tisuća pristalica hrvatskog kluba (samo vaučera je prodano 3500 tisuća), što će zasigurno igračima dati dodatni motiv. Dinamo je danas klub koji se respektira, nitko ne govori o "kanti za napucavanje", sada se spominju pobjeda protiv Arsenala i niz od 45 utakmica bez poraza.

– To je impresivan niz i govori nam da se radi o momčadi koju moraš ozbiljno shvatiti. Ali, vrijeme je da prekinemo tu njihovu neporaženost – rekao je Jerome Boateng dan uoči susreta.

I David Alaba govorio je sličnim riječima.

– Trener nam nije puno rekao o protivniku, ali znamo da je Dinamo jak. Protiv Arsenala smo mogli vidjeti da posjeduju kvalitetu i u obrani, ali i u napadu – rekao je Alaba i otkrio da mu ne bi odgovarala uloga srednjeg braniča, već da želi igrali na mjestu lijevog beka.

Utakmica je na rasporedu u utorak u 20.45.

>>'Dinamo nije slučajno pobijedio Arsenal, nadam se da će Lewandowski opet zabiti'

Komentara 7

PG
poducavam-glupe
21:30 28.09.2015.

Ovi da nemaju adidas majice rekao bi izbjeglička bauštela u deschuland. Mali dodaje vodu, srednji na mješalici , a najviši vozi tačke. Negdje na skeli čeka pravi švabo žbuker da mu donesu materijal.

VI
virkom
22:14 28.09.2015.

To to to! Samo napuhano Bayern! Umislite se i upišite se već unaprijed 3 boda. Joooj, jednom će vas ošamariti ta vaša umišljenost. Nadam se već u utorak. ;-)

KL
kliksi
06:04 29.09.2015.

Hahaha ovaj komentar za baustelce najjaci 😂😂😂😂 :)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije