Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joseph Guardiola:

'Dinamo nije slučajno pobijedio Arsenal, nadam se da će Lewandowski opet zabiti'

Munich's head coach Pep Guardiola in action during a training session in Doha, Qatar, 16 January 2015. Bayern Munich stays in Qatar until 17 January 2015 to prepare for the second half of the German Bundesliga season. Photo: Sven Hoppe/dpa/DPA/PIXSELL
Foto: DPA/PIXSELL
28.09.2015.
u 15:35

Disciplinirani su u obrani, a 45 utakmica bez poraza dovoljno govori – hvalio je Guardiola modre

Dinamo će u utorak na Allianz Areni biti na velikim iskušenjima. Nakon senzacionalne pobjede nad Arsenalom u prvom kolu Lige prvaka sada ga očekuje ogled s još jednim velikanom – Bayernom.

Trener Bavaraca Joseph Guardiola naglasio je kako je hrvatski prvak zasluženo pobijedio topnike.

– Svaka utakmica je važna, a sada je najvažnija ona s Dinamom. Kada pogledate kako su plavi igrali u Maksimiru, jednostavno je zaključiti zašto su pobijedili. To je jako organizirana i borbena momčad. Tehnika igrača na visokoj je razini i moramo ih shvatiti ozbiljno. Disciplinirani su u obrani, a 45 utakmica bez poraza dovoljno govori – hvalio je Guardiola modre na konferenciji za medije.

Dodao je kako Bayernova forma raste te da ima veliko povjerenje u svoje igrače.

– Na domaćem igralištu morate pobjeđivati, a trijumf bi nas doveo u lagodnu situaciju uoči susreta s Arsenalom – tvrdi trener Bavaraca.

Otkrio je i kako Arturo Vidal ima teškoće s ozljedom koljena, a u utorak bi mogao izostati i Sebastian Rode. Raduje ga pak forma napadača Roberta Lewandowskog koji je u posljednje dvije utakmice postigao čak sedam golova.

– On je bio naš ključni igrač u posljednjim pobjedama, nadam se da će nastaviti niz pogodaka – zaključio je Pep.

>>Navijači Dinama oprez, na Oktoberfest dolazi i nekoliko tisuća Grobara!

>>Bayern napravio što i Olympiacos – vratio petokraku u grb Dinama!

Komentara 6

DA
Dankoo
15:55 28.09.2015.

plavi moraju zamislit da su crveni komunisti kao bik crveni plašt, rog im mora probost mrežu, neće oni dinamu metat petokraku

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:51 28.09.2015.

Pep, neki me dečki pitaju šta radiš u pauzi između dva treninga ?

RE
reza
11:46 29.09.2015.

Konstantno se podcjenjuje dinamo. Mogao bi Bayern stvarni i dobiti po nosu. Kaze Alaba trener nam nije puno rekao o Dinamu e to je bas dobro.Nije ni Wenger puno rekao svojim igracima i sta je ono bilo??? Samo naprijed Dinamomo odigrati bez straha dati sve od sebe i bice sve dobro.Pa i oni su ljudi od krvi i mesa. A s vama nece lako kao sa Mainzom protiv augsburga ih sudac spasio itd. Sad ipak igraju protiv pravog prvaka. Danas 46. Utakmuca bez piraza Njemacka i svijet u soku kao i udbasi i domaci sugavi koministi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije