Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno otpao

Blake Griffin propušta OI u Riju

Blake Griffin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.05.2016.
u 12:18

Griffin zbog ozljede kvadricepsa lijeve noge neće konkurirati niti za jedno od 12 mjesta za Rio.

Krilni centar američke profesionalne NBA košarkaške momčadi Los Angeles Clippersa Blake Griffin (27) neće nastupiti na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru (od 5. do 21. kolovoza) zbog ozljede mišića lijeve noge koju je zadobio tijekom dvoboja prvog kruga doigravanja protiv Portland Trail Blazersa.

Griffin zbog ozljede kvadricepsa lijeve noge neće biti spreman za dolazak na trening-kamp američke reprezentacije, pa samim time neće konkurirati niti za jedno od 12 mjesta za Rio.

Prije četiri godine Griffin je izborio svoje mjesto u reprezentaciji za odlazak na Olimpijske igre u London, ali je morao odustati od nastupa zbog ozljede.

>>Hrvatska bez hrvača na OI u Riju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije