Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆE PRETKOLO LP-a

Bjelica slavio s Austrijom, Runje i Tičinović izgubili od Zenita

'bjelica2_nnn_spo_090413'
Mladen Miletić
Autori: mp/VLM, kl/VLM
30.07.2013.
u 23:52

Nordsjaelland je na svom travnjaku izgubio od Zenita s 0:1, a strijelac je u 49. minuti bio Keržakov. Za Nordsjaelland svih je 90 minuta igrao Ivan Runje, dok je Mario Tičinović zamijenjen u 78. minuti.

U utorak navečer je osim Dinama na teren izašlo još devet parova u prvim utakmicama trećeg pretkola Lige prvaka.

Austria Beč, koju s klupe vodi bivši igrač Osijeka, Betisa i Kaiserslauterna Nenad Bjelica, pobijedila je islandski Hafnarfjordur s 1:0 golom Royera u 25. minuti. Bečani su dominirali na svom travnjaku, omjer udaraca prema golu bio je 14:1, no na uzvrat Austrijanci odlaze s minimalnom prednošću.

Nordsjaelland je na svom travnjaku izgubio od Zenita s 0:1, a strijelac je u 49. minuti bio Keržakov na asistenciju Hulka. Za Nordsjaelland svih je 90 minuta igrao Ivan Runje, dok je Mario Tičinović zamijenjen u 78. minuti.

Švicarski Basel korača prema četvrtom uzastopnom sudjelovanju u Ligi prvaka. Na svom St. Jakob Parku Basel je pobijedio Maccabi iz Tel Aviva s 1:0 golom Stockera u 39. minuti.

Viktoria Plzenj s 4:0 pobijedila je estonski Nomme, a tri gola zabio je Čisovski. Grčki PAOK je pak iznenađujuće na svom terenu s 0:2 izgubio od Metalista iz Harkiva. Oba pogotka postigao je Dević.

Lyon je s 1:0 bio bolji od Grasshoppersa, dok je PSV kod kuće svladao belgijski Waregem s 2:0.

3. pretkolo Lige prvaka, prve utakmice:

PSV - Waregem 2:0
Lyon - Grasshoppers 1:0
PAOK - Metalist 0:2
Nordsjaelland - Zenit 0:1
Kalju - Plzen 0:4
Basel - Maccabi 1:0
Dinamo T. - Steaua 0:2
Austria - Hafnarfjordur 1:0
Šahtar K. - Skenderbeu 3:0.

>> Dinamo u 89. minuti slomio otpor Sheriffa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije