Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA VIJEST

Bjelica: Santini je dobio papire, sad smije igrati

26.02.2021.
u 12:33

– Mi smo ga malo opteretili s obzirom na to da nije imao pravo nastupa i sada ga je malo uhvatio umor što je i normalno. To je bilo ciljano. U svakom njegovu potezu vidi se klasa - ističe Bjelica

Dan Nenada Bjelice počeo je dobrim vijestima – iz Kine su stigli papiri za Ivana Santinija pa će najveće ovozimsko pojačanje konkurirati već za utakmicu protiv Varaždina.

– Inače ovakvi slučajevi često znaju trajati do mjesec dana, a on je realno izgubio tek jednu utakmicu za koju objektivno i nije bio fizički spreman. I da nisu stigli papiri, Santini bi bio među putnicima za Varaždin jer smo ga htjeli uvoditi u suživot s momčadi, da provede s njom vrijeme u autobusu, hotelu... – rekao je Bjelica.

Santini je posljednju utakmicu odigrao još prije tri mjeseca, ali u dva tjedna u Gradskome vrtu uhvatio je ritam.

– Mi smo ga malo opteretili s obzirom na to da nije imao pravo nastupa i sada ga je malo uhvatio umor što je i normalno. To je bilo ciljano. U svakom njegovu potezu vidi se klasa.

Iza Osijeka je serija derbija, no Bjelica upozorava kako je svaka sljedeća utakmica derbi. Motivaciju u svlačionici nije mu problem održati.

– Trener ovih igrača jako je gladan za pobjedama. Moraju onda i oni biti gladni, nema im druge. Najlakše se održava motivacija u momčadi ako si sam motiviran, onda to momčad i prepoznaje. Ne motiviram ih samo tih deset minuta pred utakmicu nego cijeli tjedan na svakom treningu, tražim da pokažu želju za pobjedu u svakoj vježbi i onda se može očekivati da utakmica bude na razini na kojoj smo mi – zaključio je Bjelica. 

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vječni krojf
17:05 26.02.2021.

Bjelica je već dosadio sa tim hvaljenjem samog sebe.Sada ga novinari više ne hvale toliko ,i ne pišu svaki dan o njemu,pa se počeo sam pozivati i hvalisanje,dizati sam sebe u nebesa.Da je takav trener kao što je hvalisanje danas nebi bio u NK Osijeku.Neka malo pričeka Liverpool će uskoro ostati bez trenera,i mogli će njega potražiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije