Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA VIJEST
Povratak na članak

Bjelica: Santini je dobio papire, sad smije igrati

– Mi smo ga malo opteretili s obzirom na to da nije imao pravo nastupa i sada ga je malo uhvatio umor što je i normalno. To je bilo ciljano. U svakom njegovu potezu vidi se klasa - ističe Bjelica

Komentari 1

VK
vječni krojf
17:05 26.02.2021.

Bjelica je već dosadio sa tim hvaljenjem samog sebe.Sada ga novinari više ne hvale toliko ,i ne pišu svaki dan o njemu,pa se počeo sam pozivati i hvalisanje,dizati sam sebe u nebesa.Da je takav trener kao što je hvalisanje danas nebi bio u NK Osijeku.Neka malo pričeka Liverpool će uskoro ostati bez trenera,i mogli će njega potražiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.