Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CSKA SLAVIO

Bjelica razočaran nakon ispadanja: 'Onakvu utakmicu si ne smijete dozvoliti'

Europa Konferencijska liga, uzvratna utakmica 3. kola, NK Osijek - CSKA
Davor Javorovic/PIXSELL
12.08.2021.
u 23:31

- Kada pogledate tih 5:3, rezultat pokazuje da je CSKA bolji. Mi ćemo se sada koncentrirati na prvenstvo i Kup

 

Nogometaši Osijeka nisu se uspjeli kvalificirati u doigravanje za grupnu fazu UEFA Konferencijske lige, nakon što su u četvrtak u Gradskom vrtu odigrali s bugarskim CSKA iz Sofije 1-1 (1-1) te tako nisu nadoknadili dva pogotka zaostatka iz prve utakmice (2-4).

Nenad Bjelica nakon susreta je rekao:

- Mislim da su dečki dali sve od sebe i čestitam im na tome. Čestitam i CSKA na prolasku dalje. Gledali smo u Sofiji jednu jako lošu utakmicu, danas potpuno drugačiju. Bili smo puno bolji danas. I taj gol smo zabili sami sebi. Kasnije smo stvarali šanse, Daku, Škorić... Šteta što ih nismo znali iskoristiti. Taj drugi bi nam gol sigurno dao vjetar u leđa. 

Na poluvremenu već je Osijek imao tih 1:1. 

- Dečkima nisam rekao ništa posebno. Nastaviti biti strpljiv, stvarati prilike, što prije doći do Bočkaja i do Miloša da oni ubačajima uposle Miereza i Mancea. Mislim da smo i uspjeli, ali im je vratar bio stvarno dobar danas. 

Je li presudila prva utakmica?

- Sigurno da na ovom nivou si ne možete dozvoliti onakvu utakmicu. Mislim da smo tamo prespavali cijelu utakmicu. Mislim da smo podcijenili protivnika. Svi su to napravili pa tako i igrači. Mislim da smo u egalu s njima po kvaliteti. Ali ta prva utakmica je presudila.

Osijek i CSKA u egalu, ali rezultat govori 5:3 za Bugare.

- Kada pogledate tih 5:3, rezultat pokazuje da je CSKA bolji. Mi ćemo se sada koncentrirati na prvenstvo i Kup.

Komentara 34

HR
Hrabraja
00:26 13.08.2021.

Rijeka je dovela pravog trenera i ima rezultat

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
00:15 13.08.2021.

Jedino protiv Dinama se maksimalno napale i oni i Hajduk, jer znaju da će plavi protiv njih istrčati u šarolikom sastavu zbog Europskih obveza. Jadno i bijedno. S jednima i drugima se sprda cijela Hrvatska. Od koeficijenta ništa, jedino će iz Europe dobiti paru koju im zaradi Dinamo. Budući ga toliko mrze neka se odreknu tih para!

LA
lajh1985
00:04 13.08.2021.

Hajduk i Osijek su namjerno ispali da se mogu kurcit protiv dragovljca i sibenika u prvenstvu kako su jaki dok se Dinamo i Rijeka moraju borit na 2 fronta :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije