Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Drago Hudika, Hina
Maksimir

Plavi nadjačali Istru: Gavranović i društvo poigrali se s Puljanima

Plavi nadjačali Istru: Gavranović i društvo poigrali se s Puljanima
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
03.08.2018. u 22:48

U utakmici 2. kola Prve HNL nogometaši Dinama stigli su do prve pobjede u novoj sezoni domaćeg prvenstva svladavši u petak na maksimirskom travnjaku pulsku Istru 1961 sa 3-0 (2-0).

Dvostruki strijelac za tri boda bio je Gavranović, a u pogotku Leovca švicarski reprezentativac je sudjelovao kao dodavač.

Dinamo - Istra
1/19

Već u 13. minuti Gavranović je glavom pogodio mrežu Puljana, nakon što je Hajrović ubacio na visinu peterca iz slobodnog udarca sa 30-ak metara. Dinamo je dominirao i opsjedao gostujuća vrata, ali sve do sučevog vremena u prvom dijelu nije bilo drugog pogotka.

Tada je na lijevoj strani akciju započeo Oršić i uputio loptu prema Leovcu koji ju je odmah proslijedio do Gavranovića. Ovaj se sjurio prema golu, a onda na par metara od vrata 'pogodio' Leovca koji je proslijedio loptu u mrežu pokraj nemoćnog Čondrića.

U prvom poluvremenu gostujuća momčad nije uspjela uputiti niti jedan udarac prema Dinamovim vratima.

U nastavku je već u 47. minuti Dinamo došao do tri pogotka prednosti. Sa desne strane je prošao i ubacio Hajrović, a na desetak metara od gola sjajno se snašao Gavranović i petom proslijedio loptu u mrežu.

Bio je to posljednji pogodak na utakmici, iako je domaća momčad do kraja dvoboja stigla do 24 udarca, od čega ih je 14 išlo u okvir.   

Utakmicu na stadionu Maksimir pratilo je 2100 gledatelja, a sudio je Goran Gabrilo iz Splita.

Strijelci: 1-0 Gavranović (13), 2-0 Leovac (45+1), 3-0 Gavranović (47).

Poredak: Rijeka 6, Dinamo 4, Lokomotiva i Osijek po 3, Slaven, Rudeš i Istra po 1, Gorica, Hajduk i Inter bez boda.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Komentara 6

MA
Marsijanac
22:52 03.08.2018.

Rutinski ali je to mnogo sebicnosti. Jesu li to neki novi navijaci dosli na stadion? Hrvatski stijegovi i domoljubne pjesme!

DA
dadobrc68
22:00 03.08.2018.

Ovaj Hajrović igra neku svoju utakmicu.Osim asistencije za prvi gol,ništa nije pokazao.Glavno da puca po golu čim primi loptu.Trebao bi mu Bjelica naglasiti da je nogomet kolektivna igra....

MI
mix2mix
21:11 03.08.2018.

ima neki link za gledati uzivo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije