Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENAD BJELICA

'Ponijele su me emocije, ali ne kajem se. Ni ne treba im trener za Benficu'

Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
01.03.2019.
u 16:55

Prije Portugalaca Dinamo će u subotu (17:30) u sklopu HNL-a igrati protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj

Trener Dinama Nenad Bjelica kažnjen je zabranom vođenja momčadi na prvoj utakmici osmine finala Europske lige protiv Benfice idućeg četvrtka na Maksimiru (18:55). 

Danas će se obratiti javnosti povodom te zabrane. 

Utakmica se priprema pet-šest dana i do sat i pol vremena prije utakmice mogu biti s momčadi - počeo je Bjelica. 

- Ne kajem se, dogodilo se. Kazna je opravdana i morao sam bolje kontrolirati emocije koje su me izdale. Prihvaćam kaznu, ali neke stvari ne možete kontrolirati - rekao je. 

- Igrači će dobiti sve informacije. To je velika utakmica u kojoj praktički ni ne treba trener - kazao je Bjelica koji je dodao kako je strahovao od kazne. 

- Nisam imao kazni u zadnjih šest godina i to je bila olakotna okolnost. Kazna je minimalna - dodaje Bjelica koji je rekao kako ima ideje o tome tko će zamijeniti Ademija i Hajrovića

- Siguran sam da će svi koji budu igrali dati sve od sebe - smatra trener Dinama koji je nahvalio Benficu, ali smatra kako sve ovisi o njegovoj momčadi. 

- Najvažnije je kako ćemo se mi prezentirati. Njima je fokus na utakmici s Portom, kao i nama na utakmicu s Lokomotivom - rekao je Bjelica za utakmicu s Portugalcima. 

- Nisam još odlučio gdje ću gledati utakmicu. Moram još to vidjeti s direktorom stadiona gdje smijem sjediti, a da mogu vidjeti utakmicu i da mi navijači ne smetaju - rekao je Bjelica te dodao. 

- Rene Poms je moj prvi pomoćnik i on će stajati u trenerskom prostoru - zaključio je Bjelica. 

Osječanina će na klupi zamijeniti Austrijanac Rene Poms, njegov dugogodišnji suradnik.

Prije Portugalaca Dinamo će u subotu (17:30) u sklopu HNL-a igrati protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj.

>> Pogledajte reakciju Bjelice nakon ždrijeba Europske lige

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
17:21 01.03.2019.

To će nas samo ojačati, idemo pooooluditi, sada i pada Benfica i padaju svi dalje do finala, kada je najteže tada smo najači, neznaju oni tko smo mi, najveći ratnici, ala, ale Dinamo ale...

Avatar pinta162
pinta162
19:41 01.03.2019.

Nikad nema predaje!!Samo jako,modra srca!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije